Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Όλοι στο πλευρό του Γ. Αμερικάνου»!

Η ώρα για τον αγώνα συμπαράστασης και εκτίμησης προς τον μεγάλο αρχηγό της ΑΕΚ και της Εθνικής Ομάδας, Γιώργο Αμερικανό έφτασε!
Αύριο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ο φίλαθλος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δείξει την στήριξη και την αγάπη του στον «Παγκόσμιο», που δίνει «μάχη» για την υγεία του, στην αναμέτρηση παλαιμάχων ΣΠΑΚΕ – ΑΕΚ, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας.

«Καλούμε τον κόσμο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, πρώην και νυν αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους να «αγκαλιάσουν» την πρωτοβουλία μας, να γεμίσουν το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και να στείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια το μήνυμα στήριξης και αγάπης στον Γιώργο Αμερικάνο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ Νίκος Έξαρχος και επισήμανε ότι: «Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στο πλευρό κάθε παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, που έχει ανάγκη. Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι ένα επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ελληνικού μπάσκετ και θεωρήσαμε ότι είχαμε υποχρέωση να ενισχύσουμε πρώτα από όλα ηθικά και στην συνέχεια οικονομικά σε αυτή την δύσκολη στιγμή τον ίδιο και την οικογένεια του.

Παράλληλα δίνουμε προς την ελληνική κοινωνία το μήνυμα της αλληλεγγύης, που είναι ιδιαίτερα επίκαιρο στις κρίσιμες στιγμές, τις οποίες περνάει ο τόπος. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΚΕ τους παλαίμαχους αθλητές, που θα αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα, τους διαιτητές και τους υπόλοιπους συντελεστές της αναμέτρησης, όλους εκείνους, που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία μας, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την παραχώρηση του γηπέδου.

Ο ΣΠΑΚΕ θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες τέτοιου είδους, διότι αισθάνεται ότι ο λόγος της ύπαρξης του είναι κρατάει ενωμένη και αλληλέγγυα την οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είναι οι εξής:

ΑΕΚ (Γιώργος Τρόντζος, Νίκος Μπαμπανικολός): Γιώργος Αγιασωτέλης, Παναγιώτης Αριδάς, Νάσος Γαλακτερός, Βασίλης Γκούμας, Απόστολος Κόντος, Βασίλης Λανές, Άγγελος Κορωνιός, Κώστας Μπογατσιώτης, Κώστας Παταβούκας, Δημήτρης Ποδαράς, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Νίκος Τσοσκούνογλου.

ΣΠΑΚΕ (Βαγγέλης Αλεξανδρής, Βασίλης Γκιούσμας): Βαγγέλης Αλεξανδρής, Παύλος Αραποστάθης, Τόλης Αντζουλάτος, Γιάννης Γιαννούλης, Δημήτρης Δημητροκάλης, Νίκος Ζωγράφος, Ιωσήφ Κουρουπάκης, Παναγιώτης Κορωναίος, Νίκος Λινάρδος, Μενέλαος Μπακίρογλου, Τάκης Παπακωνσταντόπουλος, Θανάσης Ράμμος, Γιώργος Σάκος, Σάκης Τζαλαλής, Μιχάλης Φουκάκης, Ανδρέας Χαϊκάλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταύρος Δουβής, Θόδωρος Βιδάλης, Ανδρέας Τσαγκαμίλης.

**Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ το καθένα.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...