Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης από οπαδούς του Ηρακλή

Την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σχετικά με το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας, κατέθεσαν σήμερα οι κυανόλευκοι.

 Τώρα οι υπεύθυνοι του Γηραιού περιμένουν την ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου της Ομοσπονδίας, σχετικά με το πότε θα εξετάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πολλοί οπαδοί του Ηρακλή μετείχαν σε μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση υποβιβασμού της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, (Αγίου Δημητρίου, Εγνατία, Πλατεία Βαρδαρίου και Μοναστηρίου). Οι οπαδοί του Ηρακλή απέκλεισαν συμβολικά τη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της Μενεμένης.

Με νέα διοίκηση θα βαδίσει η ΠΑΕ Ηρακλής μετά την απόφαση υποβιβασμού της ομάδας. Από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ύστερα από πρόταση του Ηρακλή, διόρισε νέα 9μελή διοίκηση με έχει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Νικόλαο Αρταβάνη. Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ είναι το εξής: Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο το Νικ. Αρταβάνη. Διορίστηκαν επίσης : Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ ΓεράνηςΜέλη:Βασίλειος Χατζηπαναγής, Απόστολος Παπαϊωάννου, Ευάγγελος Κουκλίτης, Νικόλαος Υψηλάντης, Πέτρος Πετρίδης, Σταύρος Ποιμενίδης, Κωνσταντίνος Κεφαλάς.
Σημειώνεται ότι δικαίωμα υπογραφής διατηρούν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αρταβάνης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος, κ. Γεράνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...