Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Έσπασε» την έδρα του ΟΣΦΠ ο ΠΑΟ - Νικητής με 70-75

Η ομάδα του του Παναθηναϊκού ήταν η νικήτρια στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ ανδρών, που διεξήχθη στο  Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) με σκορ 70-75.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Λούκας, Μαυροκεφαλίδη, Μπουρούση, Παπανικολάου και Τεόντοσιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός με τους: Τέπιτς, Φώτση, Μπατίστ, Σάτο και Διαμαντίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στην πρώτη περίοδο και βρέθηκαν στο τέλος της, να προηγούνται με σκορ 21-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «πράσινοι», αντέδρασαν, παίζοντας πιεστική άμυνα και πλησίασαν τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να έχει «βραχεία κεφαλή» με 35-34, ύστερα από 3 εύστοχες βολές του Μίλος Τεόντοσιτς και ενώ ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το προβάδισμα με 32-34 με καλάθι του Μπατίστ.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στο τερέν του Ειρήνης και Φιλίας και απέκτησαν προβάδισμα με 38-41. Στη συνέχεια της περιόδου, οι δύο ομάδες ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί συνεχώς το προβάδισμα. Το τέλος της περιόδου βρήκε την ομάδα του Παναθηναϊκού να προηγείται με σκορ 51-56.

Η τελευταία περίοδος του αγώνα εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπυ ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και πλησίασε στο σκορ και ισοφάρισε σε 68-68. Το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν, την κατάκτηση της πρώτης νίκης τους με τελικό σκορ 70-75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...