Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τσαρτσαρής: Κι εμείς έχουμε αδικηθεί - Ζοτς: Νικήσαμε δίκαια

Τη δική τους απάντηση στα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία έδωσαν οι πράσινοι.

Τσαρτσαρής: "Γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός θα ερχόταν στο γήπεδο πιο συγκεντρωμένος και διαβασμένος. Εμείς μείναμε στο ΣΕΦ, αλλά σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε γιατί στο τρίτο ματς ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμη καλύτερος», τόνισε και πρόσθεσε: «Κι εμείς έχουμε αδικηθεί, κι εμείς κερδίσαμε στο ΣΕΦ, αλλά οι βολές ήταν υπέρ του Ολυμπιακού."

Ομπράνοβιτς: "Κερδίσαμε δίκαια και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, αλλά η τελική διαφορά των 12 πόντων ίσως είναι μεγάλη για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν μίλησα όταν χάσαμε τρία ματς από τον Ολυμπιακό και δεν βρίσκω λόγο να μιλήσω τώρα. Σε κάθε ματς μπορείς να βρεις φάσεις για να παραπονεθείς. Είναι αδύνατο να μη γίνουν λάθη. Οι διαιτητές έκαναν λάθη και σήμερα, όπως και στο Ελληνικό και στο ΣΕΦ. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μιλάς στο γήπεδο. Αυτό λέω πάντα στους παίκτες μου.

Όλοι καταλαβαίνουν πως είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Αρχίσαμε πολύ νευρικά και με πολλά λάθη. Ήμασταν προετοιμασμένοι για την άμυνα ζώνης και τα ματς-απ του Ολυμπιακού, αλλά όταν είσαι νευρικός δεν έχεις αποτέλεσμα. Αυτό είπα στους παίκτες μου στην ανάπαυλα: θα πρέπει να φάω μισή ώρα για να τους εξηγήσω όλα τα ανόητα λάθη που έκαναν. Όλα εξαρτώνται από εμάς, γιατί ναι μεν παίζαμε στην έδρα μας αλλά ήταν σαν να φοβόμασταν. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά, με πολλή αυτοσυγκέντρωση, κάναμε δύο λάθη και διαβάσαμε καλά την άμυνα του Ολυμπιακού.

Το 2-0 είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα και θα προσπαθήσει να επανέλθει στη σειρά. Θα είναι λάθος αν πιστέψουμε πως τελείωσαν τα πράγματα και θα πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι για μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...