Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τρέχει να προλάβει η Μπαρτσελόνα!

Δυο μέρες νωρίτερα, απ' ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα αναχωρήσει η Μπαρτσελόνα για το Λονδίνο, όπου θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League Οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να πετάξουν από σήμερα το βράδυ (23:00 ώρα Ελλάδας) για τη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς φοβούνται μήπως η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία καταστήσει ανέφικτες τις πτήσεις τις προσεχείς ημέρες.

Πέρσι η ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι αναγκασθεί να διασχίσει δεκάδες χιλιόμετρα οδικώς, προκειμένου να φτάσει στο Μιλάνο και να αγωνιστεί με την Ίντερ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League, λόγω του ηφαιστείου.

Μεγάλο μέρος της ήττας, που γνώρισαν τότε, οι Καταλανοί το είχαν αποδώσει στην κούραση που είχαν υποστεί. Έτσι, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση φέτος να επαναληφθεί αυτό το σενάριο.

Τεράστιο, πάντως, αναμένεται να είναι το πρόβλημα για τους φιλάθλους. Το σύννεφο της τέφρας έχει φτάσει ήδη στη Σκωτία, ενώ μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να έχει εμφανιστεί και στον εναέριο χώρο της Ισπανίας.
enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...