Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Άρης : Άνοιξαν οι κάλπες

This is the old logo of Aris Thessaloniki F.C..Image via WikipediaΑπό τις 9 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών στη Λέσχη Φίλων Άρη.

Τα μέλη του φορέα διοίκησης της ΠΑΕ, καλούνται να επιλέξουν το σχήμα που επιθυμούν για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ως γνωστόν δύο είναι οι παρατάξεις που διεκδικούν το χρίσμα: Η «Άρης-Προοπτική» του νυν προέδρου, Θανάση Αθανασιάδη και η «Άρης-Ενότητα» υπό τον Παναγιώτη Στεφανίδη.

Δικαίωμα ψήφου έχουν 4775 άτομα τα οποία τακτοποίησαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη Λέσχη. 

Υποχρεωτικά όλοι όσοι προσέλθουν για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση και να μπουν εν συνεχεία στο παραβάν. 

Οι 10 συνολικά κάλπες οι οποίες στήθηκαν στο γήπεδο του Άρη θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, οπότε και θ΄ αρχίσει η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων και λίγο αργότερα (γύρω στις 9) η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Άπαντες στη Λέσχη Φίλων Άρη βρίσκονται. επί ποδός πολέμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν και να λυθούν εν τη γενέσει τους τα όποια προβλήματα προκύψουν. 

Στόχος είναι να μη δημιουργηθούν ουρές, να μη ταλαιπωρηθεί το εκλογικό σώμα και όλη διαδικασία να είναι γρήγορη και ευχάριστη!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...