Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τις τιμές των διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης

Τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της, για την περίοδο 2011-12 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης η οποία συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προχώρησε σε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με πέρυσι.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΑΡΗ για τη συγκλονιστική συμπαράσταση που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και να ανακοινώσει τις τιμές των εισιτήριων διαρκείας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012. Κατανοώντας τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ δίνει την δυνατότητα φθηνότερων εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ειδικότερα, για τους φίλους της ομάδας που θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους έως τις 30 Ιουνίου οι εκπτώσεις σε σχέση με πέρσι ξεπερνούν το 10% ενώ αγγίζουν το 25% για μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ. Ειδικές τιμές έχουν προβλεφθεί για ανέργους φίλους της ομάδας, καθώς επίσης θα υπάρχουν και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση για τα νέα εισιτήρια διαρκείας τα οποία τίθενται σε κυκλοφορία από την προσεχή Τρίτη 31 Μαίου, έχει ως εξής:

Δικαίωμα ανανέωσης θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και των σουιτών, ώστε να μην χάσουν τη θέση τους μέχρι τις 15 Ιουνίου. Μετά την ημερομηνία αυτή οι θέσεις απελευθερώνονται. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε συνεργασία με τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού UNDER ARMOUR θα παρέχει έκπτωση 30% στη ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ της ομάδας για όσους προμηθευτούν το εισιτήριο τους ως τις 30-6.

Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με τις πιστωτικές κάρτες VISA των τραπεζων: Εθνικής, ΑΤΕ, Εγνατία-MARFIN, Κύπρου, Γενική, Millenium, Interamerican, Αττικής, Aspis, Abn Amro, Eυρωπαική Λαική, Ελληνική Τράπεζα, Barclays, Hsbc, Pro bank,Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς, Eurobank, Πανελλήνια Τράπεζα.
Επίσης ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες Mastercard των τραπεζών: Εθνική, Εγνατία- ΜΑRFIN, ΑΤΕ, Γενική, Εμπορική, Πειραιώς, MIllenium, Eurobank, Κύπρου,Hsbc. .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS Mobile, καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Τρίτη 31 Μαΐου.

*Aπαραίτητη είναι η προσκόμιση ταυτότητας για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τόσο για αυτούς που θα ανανεώσουν όσο και για τους νέους κατόχους .

*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site της Π.Α.Ε www.arisfc.gr θα είναι δυνατή για όσους το επιθυμούν μετά τις 20 Ιουνίου»
aggelioforos.gr

Συγχρόνως σε όλους όσους πάρουν διαρκείας θα παρέχεται 10% έκπτωση στο ARIS MEGASTORE με την επίδειξη της κάρτας τους για αγορές εντός του καταστήματος. Σε όλα τα διαρκείας συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των εντός αγώνων του πρωταθλήματος καθώς και των αγώνων κυπέλλου.

Για όλους μας μία ήττα δεν είναι απλά ήττα Για όλους μας μία νίκη δεν είναι απλά νίκη ....Για όλους εμάς ο ΑΡΗΣ είναι ΠΑΘΟΣ συναίσθημα. Είναι το άλλο μας μισό...

ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ
6 ΑΤΟΜΩΝ 27.000 ΕΥΡΩ
8 ΑΤΟΜΩΝ 32.000 ΕΥΡΩ
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται catering (φαγητό, ποτά, καφές) με αποκλειστικό σέρβις.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας.
Στους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών του ΑΡΗ παρέχεται έκπτωση 50% για την θύρα 7.
Έχουν προβλεφθεί εταιρικά εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με έκδοση σχετικού τιμολογίου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - με δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις ανεξαρτήτου ποσού..
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Έχουν προβλεφθεί εταιρικά εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με έκδοση σχετικού τιμολογίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...