Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κάνει ένσταση η ΑΕΚ για Μπέο

Πιθανότητες να κερδίσει η ΑΕΚ τον αγώνα με τον Βόλο στα χαρτιά λόγω της εισόδου του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια, παρότι ήταν τιμωρημένος. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αποφάσισε να κάνει ένσταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προσκομίσει και βίντεο από την είσοδο του προέδρου των ερυθρολεύκων στο χώρο που απαγορευόταν να είναι. Την έκθεση της αστυνομίας και το φύλλο αγώνα περιμένουν στην ΠΑΕ για να γίνει η ένσταση την Τρίτη.

Μετά το τέλος του ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΚ, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Αχιλλέας Μπέος, εισέβαλε στα αποδυτήρια της ομάδας του και σύμφωνα με το άρθρο του ΚΑΠ, σε περίπτωση ένστασης η υπαίτια ομάδα χάνει το παιχνίδι.
Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, οι άνθρωποι του Δικέφαλου εξέτασαν την συγκεκριμένη περίπτωση, μαζί με το νομικό επιτελείο και αποφάσισαν να υποβάλλουν ένσταση.
Η είσοδος του Μπέου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η εισαγγελέας που ήταν στο παιχνίδι διέταξε την σύλληψη του. Η απόφαση της Ένωσης να κινηθεί νομικά, προκειμένου να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, θα γίνει γνωστή και επίσημα, με ανακοίνωση.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η ΑΕΚ θα προσκομίσει και βίντεο από την είσοδο του προέδρου των ερυθρολεύκων στο χώρο που απαγορευόταν να είναι.
Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ περιμένουν την έκθεση της αστυνομίας και το φύλλο αγώνα για να προχωρήσουν σε ένσταση την Τρίτη το πρωί. Αυτή τη στιγμή (σ.σ. Δευτέρα) οι άνθρωποι της ΑΕΚ συγκλίνουν προς το "ναι" όσον αφορά την ένσταση, αλλά θέλουν να πάρουν και τα έγγραφα στα χέρια τους ώστε να είναι σίγουροι πριν προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση.

Το άρθο του ΚΑΠ
ΑΡΘΡΟ 19 - ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5
Απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσιοθεραπευτή κ.α.). Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παράγραφος 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα".

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...