Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Basket League ΟΠΑΠ: Ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο

Το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Σπουδαίο παιχνίδι, βάσει ονόματος και ιστορίας των δύο αντιπάλων, θα γίνει σήμερα (24/11, 19.00) στο Αλεξάνδρειο, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας. Η δυναμικότητα και τα ρόστερ συχνά δεν παίζουν ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το πάθος τους για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες, από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ μετράει σερί 3-0 και θέλει το διευρύνει με ένα μεγάλο «διπλό», παίζοντας εξίσου ψυχωμένα. Δύο βαθμούς χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τους «κίτρινους» να είναι 10οι και το «Δικέφαλο του Βορρά» να ισοβαθμεί στην 4η θέση με το Ρέθυμνο.

Το σημερινό (24/11) πρόγραμμα θα ανοίξει στις 17.00, στο κλειστό των Ιλισίων. Ο Ηλυσιακός, με νέο τεχνικό στον πάγκο του το Γιώργο Ζευγώλη, θα στηριχθεί στη δύναμη της έδρας του για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Πανιώνιο της μόλις μίας φετινής ήττας, την προηγούμενη εβδομάδα από το Ρέθυμνο μέσα στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» επίσης θα παραταχθούν ανανεωμένοι, καθώς στην τεχνική ηγεσία τους βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

Το ρεκόρ των γηπεδούχων φέτος είναι 1-6. 

Αναλυτικά το σημερινό (24/11) της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ…

Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός - Πανιώνιος (Φούφης, Ψαριανός, Ξενικάκης) ΕΤ1

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης - ΠΑΟΚ (Χριστοδούλου, Σώμος, Παναγιώτου) ΕΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...