Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός: Τα... σκάει για την υπέρβαση με Φώτση



Ο Παναθηναϊκός προσέφερε στην Αρμάνι Τζινς €400.000 και στον Αντώνη Φώτση την αξία του συμβολαίου του αναλόγως αν και πότε θα τον παραχωρήσει. Ζητάει τα υπερδιπλάσια η ιταλική ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2011 ο Έλληνας φόργουορντ άφησε τον Παναθηναϊκό για την Αρμάνι Τζινς, αλλά μέσα σε σχεδόν ενάμιση χρόνο η επιστροφή του φαντάζει ναι με δύσκολη, αλλά όχι απίθανη. Η εμπλοκή στην υπόθεση του Τζέισον Καπόνο κι η επιτακτική ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη να δώσει άμεσες λύσεις στην περιφέρεια οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο, απ' όπου ευελπιστεί να αποκτήσει τον 31χρονο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ήδη ο Παναθηναϊκός, που μέσω του μεγαλομετόχου και προέδρου της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βρέθηκε στην ιταλική πόλη και παρακολούθησε από κοντά τον παίκτη στην πρόσφατη αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Τσεντεβίτα (22/11), κατέθεσε την πρότασή του κι αναμένει στο ακουστικό του για την απάντηση της Αρμάνι Τζινς.
Ο Παναθηναϊκός της προσέφερε €400.000 και στον «Batman» την αξία του συμβολαίου του αναλόγως αν και πότε θα τον παραχωρήσει. Οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν το €1.300.000, ήδη έχουν περάσει οι πρώτοι μήνες κι απομένει να φανεί αν και πότε θα του επιτρέψει να επιστρέψει, ώστε να οριστεί και το κόστος της πιθανής μετακίνησης.

Το... μοναδικό πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της ομάδος του Μιλάνου, που, όπως και το καλοκαίρι, αξιώνει €1.000.000. Η τελευταία λέξη ανήκει στην ίδια, αλλά στον Παναθηναϊκό δε χάνουν την πίστη τους.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...