Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Στα Σπάτα ο Βιντιάδης - Διάψευση του σεναρίου για ναυάγιο με τον Βιντιάδη

Σε διάψευση του σεναρίου για ναυάγιο στις επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη για την αγορά της ΑΕΚ προέβη ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρας Παππάς βρίσκονται στα Σπάτα όπου και θα συνεχιστούν οι επαφές για το κούρεμα των χρεών.

Νωρίτερα το φως της δημοσιότητας είχαν δει σενάρια που έκαναν λόγο για οριστικό ναυάγιο στις επαφές του Δημήτρη Βιντιάδη με την ΑΕΚ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Από την στιγμή που υπάρχει καθυστέρηση στην κατάληξη της υπόθεσης φούντωσαν τα σενάρια περί αρνητικής τροπής του ενδιαφέροντος και από το gazzertta.gr έχετε διαβάσει οτι είναι λογικό να βγουν στην επιφάνεια τέτοιου είδους σενάρια από την στιγμή που οι φερόμενοι υποψήφιοι δεν βοηθούν με ταμειακή διευκόλυνση την ΠΑΕ.

Πλέον, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr η πλευρά Βιντιάδη βρίσκεται στα Σπάτα όπου και θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο τις επαφές με τους πιστωτές (πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, καθώς και του μάνατζερ) για κούρεμα τους χρέους.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...