Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Με τραγικό λάθος από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο η ΑΕΚ έχασε 1-0 από τον Λεβαδειακό

Με ένα τραγικό λάθος από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0, με τέρμα του Ναπολεόνι.

Την ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας είχε η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενούσε τον Λεβαδειακό έχοντας στο πλευρό της την παράδοση. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, καθώς πλήρωσε για ακόμα μία φορά ένα τραγικό λάθος του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να το καταφέρει. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν έπαιξε με την μπάλα στο έδαφος και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην ομάδα της Λιβαδειάς που είχε αποκλειστικό στόχο να μη δεχτεί το γκολ.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, ήρθε στο 11ο λεπτό, όταν ο Γκερέιρο μετά από ωραία ενέργεια έδωσε στον Κατίδη με το σουτ του, να αποκρούεται από τον Κυριακίδη με δυσκολία. Στη συνέχεια, η Ένωση διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 17’ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κατίδης εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη του Λεβαδειακού, με το σουτ του, να έχει την ίδια κατάληξη με τον προηγούμενο, καθώς ο Κυριακίδης είχε την απάντηση.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άλλαξαν και πάλι πολύ ωραία την μπάλα με τον Κατίδη να κάνει νέο σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Αυτά, σε ό,τι αφορά το πρώτο ημίχρονο, καθώς στη συνέχεια η Ένωση δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον Λεβαδειακό να «κλείνει» την άμυνά του και να μη δέχεται απειλές.

Στην επανάληψη, τίποτα δεν έδειχνε ικανό να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες μπήκαν με σκοπό να μην δεχτούν γκολ και αυτό φάνηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, καθώς οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Για να αλλάξει κάτι, θα έπρεπε να γίνει κάποιο σοβαρός λάθος από τις άμυνες των δύο ομάδων. Και έγινε! Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, όπως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και απέναντι στον Λεβαδειακό, έκανε ανάλογο λάθος δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ναπολεόνι, ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να δώσει μία σπουδαία νίκη στην ομάδα της Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...