Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Βανδαλισμοί στο μνημείο της Θύρας 7!

Οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια του «Γ. Καραϊσκάκης» και αμέσως οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου και θα απολογηθούν για τις πράξεις τους


Ήταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν τρεις άνθρωποι, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και, με τη χρήση ενός "κάβουρα", προξένησαν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και διάφορους χώρους του γηπέδου.


Οι φερόμενοι ως δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο ιερό μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 που βρίσκεται στα πέριξ του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη των 21 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.

Ωστόσο, και οι τρεις εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια του γηπέδου και αμέσως οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου και θα απολογηθούν για τις πράξεις τους.

«Γύρω στις 4, άγνωστοι μετέβησαν στο μνημείο της θύρας 7 και έκαναν βανδαλισμούς. Αυτό προκαλεί πικρία ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις. Οι κύριοι αυτοί έχουν συλληφθεί και θα μάθουμε περισσότερα για το ποιος τους έστειλε και τι ήθελε να πετύχει» δήλωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Ο κ. Καραπαπάς προσπάθησε να εξηγήσει και τη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού προς τη Δημόσια Τηλεόραση, λέγοντας: «Αυτά είναι αστεϊσμοί των σάιτ. Υπάρχουν κανάλια που λασπώνουν και φυλλάδες που πανηγυρίζουν τα γκολ του Καβάνι. Από τη δημόσια τηλεόραση έχουμε απαιτήσεις. Δεν θέλουμε να πανηγυρίζουν όπως τα καλάθια άλλων ομάδων, αλλά δεν είναι δυνατό να πανηγυρίζουν γκολ που δέχεται ελληνική ομάδα. Δεν θέλουμε να δημιουργούνται εντυπώσεις. Θέλουμε η δημόσια τηλεόραση να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ποτέ να πέσει κάτι όταν ενοχλούμαστε από κανάλι, ραδιόφωνο ή εφημερίδα. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως να βγαίνει ο καθένας. Δεν μας αρέσουν γραφικότητες, δηλαδή να είναι οφσάιντ το γκολ και να μην το λέμε.
Ο Ολυμπιακός είναι δυσαρεστημένος από τις μεταδόσεις σε όλη τη σειρά αυτών των αγώνων και όχι από τη συγκεκριμένη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...