Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η βράβευση των κορυφαίων σε Βόλεϊ και Πόλο

Σε μία ξεχωριστή βραδιά για το Βόλεϊ και το Πόλο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου η 11η απονομή του Επάθλου Forthnet.


Στο πλαίσιο της βραδιάς, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Βόλεϊ και στο Πόλο, για τη σεζόν 2012-2013. Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και εδραιώθηκε στο χώρο του αθλητισμού, αγκαλιάζοντας τα αθλήματα του Βόλεϊ και του Πόλο. Από την φετινή σεζόν 2013-2014 ο θεσμός πλέον μετονομάζεται σε Έπαθλο Novasports, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο στην νέα εποχή.


Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Παντελής Λώλης και η Χριστίνα Κομίνη, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα καμπάνια των καναλιών Novasports για το βόλεϊ με πρωταγωνιστή τον μεγάλο άσο του παρελθόντος Μάριο Γκιούρδα.

Ως πολυτιμότερος παίκτης στο Βόλεϊ αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ζήσης (μέχρι πέρσι στον Παναθηναϊκό και από φέτος στον Παμβοχαϊκό). Στις γυναίκες πολυτιμότερη παίκτρια όπως και πέρσι αναδείχτηκε η Καταλίν Κις (πέρσι με την φανέλα της ΑΕΚ και από φέτος μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού) και Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη του Παναθηναϊκού.

Στο Πόλο, πολυτιμότερος παίκτης ψηφίστηκε ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού, ενώ Rookie της χρονιάς ψηφίστηκε ο Αθανάσιος Χρυσοσπάθης του ΠΑΟΚ. Στις γυναίκες πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχτηκε η Άλκηστις Αβραμίδου του Ολυμπιακού. Τέλος, rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Βασιλική Διαμαντοπούλου του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ξεχωριστό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι ειδικές τιμητικές βραβεύσεις στους Θοδωρή Μπάεφ (ο πρώτος MVP του Επάθλου Forthnet στο Βόλεϊ Ανδρών για τη σεζόν2002-2003) και Αντώνη Βλοντάκη (ο πρώτος MVP του Επάθλου Forthnet στο Πόλο Ανδρών για τη σεζόν 2004-2005), από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο και τη Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova κα. Κατερίνα Κασκανιώτη.

Από το βήμα της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο θεσμό σχολίασε: «Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ σε αυτήν την αίθουσα, δηλαδή να στρέφονται οι προβολείς στους πρωταγωνιστές του βόλεϊ και του πόλο. Στους αθλητές και στις αθλήτριες που περνούν χιλιάδες ώρες στα φιλέ και στις πισίνες και μας κάνουν περήφανους όλα αυτά τα χρόνια. Από την τρέχουσα σεζόν το Έπαθλο Forthnet μετονομάζεται σε Έπαθλο Novasports! Τα αθλητικά κανάλια της Nova, που προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο το αθλητικό περιεχόμενο που πραγματικά τον ενδιαφέρει, δίνουν πλέον και το όνομά τους σε αυτό το Έπαθλο. Άλλωστε το όνομά τους, το brand Novasports, είναι συνώνυμο με το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, την πιο έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα και την μοναδική τεχνογνωσία».

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος υποσχέθηκε τη συνέχιση της στήριξης λέγοντας: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας για την προβολή και την ανάπτυξη των αθλημάτων τους και μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλο και περισσότερα παιδιά ώστε να στραφούν προς τον Αθλητισμό και τις αξίες του».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος της Λίγκας του Βόλεϊ (ΕΣΑΠ) Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ο Α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΟΠΕ) Γιάννης Στουραϊτης, οι οποίοι στάθηκαν στη συνεπή και μακρόχρονη στήριξη και προβολή των δύο αθλημάτων από την Forthnet, μέσα από το συγκεκριμένο θεσμό.

Το δώρο για τους νικητές του Επάθλου Forthnet αυτή τη χρονιά ήταν μία συνδρομή Nova 3Play με επιπρόσθετα τα κανάλια Novasports. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη διοργάνωση του Επάθλου Forthnet πολύτιμοι συνεργάτες και αρωγοί υπήρξαν για ακόμα μία χρονιά η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), αλλά και ο «Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events», κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...