Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Χ-αρακίρι Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη, 1-1 με Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια τρεις βαθμούς στη Ριζούπολη, παραχωρώντας ισοπαλία στον Απόλλωνα παρά το γεγονός ότι πήρε προβάδισμα από το 6' με τον Μπεργκ και ήταν ανώτερος σε όλο το διάστημα του ματς. Ο Παντελιάδης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, φωνάζει για τρία πέναλτι το «τριφύλλι»

Γκέλα... πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό, σ' έναν αγώνα που βάσει εικόνας, ευκαιριών και φόρμας των δυο ομάδων το τελικό αποτέλεσμα συνιστά έκπληξη. Παρουσία 2000 οπαδών τους οι «πράσινοι» παραχώρησαν βαθμό... χρυσάφι στον Απόλλωνα, ο οποίος εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά τα πρώτα 45 λεπτά, σκόραρε στη μία από τις δυο ευκαιρίες του και έγινε... μάγκας, αφού ο Παναθηναϊκός... πέταξε στα σκουπίδια την καλή του φόρμα το τελευταίο διάστημα αλλά και την ευκαιρία να βρεθεί μόνος τρίτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.


Το θέμα συζήτησης με την έναρξη του ματς, πάντως, ήταν η επιλογή του Αναστασίου να βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη αντί του Καπίνο, με τον έμπειρο πορτιέρο να φέρει ευθύνη στο γκολ του Παντελιάδη, το οποίο έφερε το ματς στο 1-1 μετά το προβάδισμα που είχε δώσει στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ στο 6'.

Θέμα συζήτησης, δεδομένα, θα γίνουν και τα σφυρίγματα του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, με τον Παναθηναϊκό να διαμαρτύρεται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι, με κορυφαία αυτή στο 90' όταν ο Μπεργκ φάνηκε να ανατρέπεται από τον αντίπαλό του μέσα στη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» φωνάζουν και για τις πολλές διακοπές στον αγώνα από τις πτώσεις των παικτών των γηπεδούχων στο έδαφος, αλλά και για την ανοχή του στο σκληρό παιχνίδι της ομάδας του Σάντσεζ.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν αλλάζει, με τον Παναθηναϊκό να κάνει κακό δεύτερο ημίχρονο, να πληρώνει τις αρκετές απουσίες του (Σίλντενφελντ, Ζέκα, Φιγκερόα) αλλά και την επιπολαιότητά του στο πρώτο ημίχρονο όταν ήταν εμφανώς ανώτερος και δεν κατάφερε να πετύχει ένα ή και δυο ακόμα τέρματα έτσι ώστε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Συνεπώς, το τριφύλλι θα πρέπει να δει τί έφταιξε και δεν κατάφερε να νικήσει μια ομάδα που έκανε... μιάμιση ευκαιρία σε όλο τον αγώνα, έτσι ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται και να μην κάνει πισωγυρίσματα όπως αυτό της Ριζούπολης....

Γκολ με το... καλησπέρα ο Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ματς και μόλις στο 6', πήρε προβάδισμα με τον Καρέλη να φεύγει από αριστερά και να κάνει εξαιρετική σέντρα για τον Μπεργκ ο οποίος στην κίνηση πλάσαρε τον Τζόρβα κι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, βάζοντας παράλληλα και... φωτιά στις εξέδρες όπου είχαν πάρει θέση οι 2000 και πλέον οπαδοί του. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το «τριφύλλι» ήταν αυτό που είχε την υπεροχή, κυκλοφορούσε τη μπάλα και διαρκώς έφτανε στην περιοχή του Απόλλωνα, όμως, ήταν εξαιρετικά επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς. Την ίδια ώρα, το συγκρότημα του Λόρι Σάντσεζ ήταν απογοητευτικό σε όλες τις γραμμές, χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό και με τεράστια κενά στην άμυνα, τα οποία έμειναν ωστόσο ανεκμετάλλευτα από την ομάδα του Αναστασίου.

Ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο και... φωνές!

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε αλλαγή στο αριστερό άκρο της ομάδας του, αποσύροντας τον Διαμάντη και βάζοντας στο ματς τον Παντελιάδη, κάτι που ήταν... κάτι παραπάνω από ευεργετικό. Στην πρώτη φάση που έγινε με το ξεκίνημα των τελευταίων 45 στη Ριζούπολη, ο Απόλλων κέρδισε κόρνερ, ο Κοτσόλης έκανε κακή έξοδο κι ο Παντελιάδης την εκμεταλλεύτηκε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα!

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια πίεσε, προσπάθησε να κλείσει τους γηπεδούχους στα καρέ τους, όμως, δεν κατάφερε να κάνει ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρει δεύτερη φορά και να φύγει νικητής από τη Ριζούπολη. Πέρα από μια καλή κεφαλιά του Μπεργκ και τη φάση στο τελευταίο λεπτό όπου διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Σουηδό, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι των καθυστερήσεων, έχασαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Τσοκάνη στο 74' και πήραν έναν... ανέλπιστο βαθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...