Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Το γκολ του Μπαράλες στο 58ο λεπτό χάρισε το διπλό στον Αστέρα Τρίπολης, το πρώτο στο εφετινό πρωτάθλημα. Νίκη για τους Αρκάδες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.


Το κίνητρο της εισόδου στην πεντάδα ήταν πολύ ισχυρό τόσο για τον γηπεδούχο Εργοτέλη όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης που δεν είχε νίκη μακριά από την έδρα του.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Εργοτέλη με κεφαλιά του Βερπακόφσκις ενώ η απάντηση του Αστέρα ήρθε με τον ίδιο τρόπο. Κεφαλιά του Γκοϊάν η μπάλα άουτ. Αυτές οι δύο στιγμές από αέρος και τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Εργοτέλη ήταν ότι άφησε πίσω το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε από τις πρώτες του ενέργειες τις επιθετικές του διαθέσεις. Δοκάρι μετά από εξαιρετική κίνηση του Κοντοέ, μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 με δημιουργό και εκτελεστή τον Λούι και γκολ με φοβερό σουτ του Μπαράλες στην απέναντι γωνία του Αθανασίου.

Ο Εργοτέλης δεν είχε λύση στο επιθετικό παιχνίδι του Αστέρα, αλλά ούτε επιθετικά έδειχνε να έχει απάντηση. Μία προβολή του Διαμαντάκου και ένα μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ του Αναστασάκου ήταν ό,τι καλύτερο έκανε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο δεύτερο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...