Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Γαλλία: Επεισόδια με εννέα τραυματίες σε αγώνα ποδοσφαίρου

Οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε... καρεκλοπόλεμο, με αυτούς των φιλοξενούμενων να ξηλώνουν τα πλαστικά καθίσματα και να τα εκτοξεύουν κατά των γηπεδούχων


Σοβαρά επεισόδια με εννέα τραυματίες διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Νις, όπου η τοπική ομάδα ηττήθηκε 1-0 από τη Σεντ Ετιέν για τη 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. 


Οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε... καρεκλοπόλεμο, με αυτούς των φιλοξενούμενων να ξηλώνουν τα πλαστικά καθίσματα και να τα εκτοξεύουν κατά των γηπεδούχων, οι οποίοι απάντησαν και η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου. 

Τα υπουργεία εσωτερικών και αθλητισμού εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καταδίκασαν τα θλιβερά έκτροπα, ενώ από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής, ο πρόεδρός της, Φρεντερίκ Τιριέζ, ήταν λάβρος κατά των χούλιγκαν: «Φτάνει πια με αυτούς τους λίγους κρετίνους που παριστάνουν τους οπαδούς και δεν κατανοούν ότι καταστρέφουν την εικόνα του ποδοσφαίρου. Θα ζητήσω συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών για να συζητήσουμε το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...