Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-1, τον Άρη

Την 7η νίκη του στην Τούμπα, σε ισάριθμα ματς, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Άρη στο 59΄ η ομάδα του Στέφενς κατάφερε μέσα σε 32 λεπτά να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει το «τρίποντο» με 3-1.


Δίκαιη πέρα για πέρα η επικράτηση των γηπεδούχων, έστω και με δύσκολο τρόπο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι «ασπρόμαυροι» ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των «κιτρίνων», κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να υποχρεώσουν την ομάδα του Μιλίνκοβιτς στην 8η εφετινή της ήττα.


Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να πετύχει γρήγορο γκολ, αλλά η αμυντική γραμμή του Άρη δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν τη μεγάλη φάση. Εάν εξαιρέσει κανείς την απόκρουση του Διούδη στο απευθείας φάουλ του Λίνο στο 6΄ μέχρι το 25΄ το παιχνίδι κύλησε χωρίς ευκαιρία.

Στο 26΄ ο «δικέφαλος» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά πρώτα ο Ψυχογιός πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Διούδης που απέκρουσε εξ επαφής το σουτ του Κατσουράνη, κράτησαν την εστία των «κιτρίνων» ανέπαφη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά στο 29΄ στην πρώτη του οργανωμένη επίθεση ο Άρης πλησίασε στο γκολ. Ο Ουντότζι έπιασε το σουτ από πολύ καλή θέση, αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα και απεσόβησε τον κίνδυνο. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η τακτική των παικτών του Μιλίνκοβιτς να περιμένουν κάτω από τη μεσαία γραμμή τους αντιπάλους τους απέφερε αποτέλεσμα, καθώς η εστία τους δεν παραβιάστηκε παρά την πίεση που άσκησαν οι «ασπρόμαυροι».

Κι αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις φάσεις που δημιούργησε στα πρώτα 45 λεπτά, ο Άρης ήταν η ομάδα που προηγήθηκε με το μόνιμο σκόρερ του στο πρωτάθλημα, Ουντότζι. Ο Αφρικανός πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Γλύκου στο σουτ του Μανιά και στο 59΄ «πάγωσε» την Τούμπα.

Το γκολ αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους και παράλληλα έφερε γκρίνια στην κερκίδα. Σε κάθε φάση που παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έκανε καλό κοντρόλ ή αβίαστο λάθος, οι αποδοκιμασίες από την εξέδρα ήταν έντονες. Στο 65΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ηρακλή, ενώ ένα λεπτό μετά ο Αθανασιάδης σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Διούδη, στην πιο κλασική ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο ματς μέχρι τότε.

Η ομάδα του Στέφενς έφτασε στην ισοφάριση στο 72΄. Από σέντρα του Λίνο και προσωρινή απόκρουση του Διούδη η μπάλα έφτασε στο Λούκας που με σουτ «έγραψε» το 1-1. Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 79΄ με τον Αθανασιάδη να μη μπορεί να νικήσει το γκολκίπερ του Άρη στο τετ-α-τετ που είχαν. Δεν έγινε, όμως, το ίδιο κι ένα λεπτό μετά, ότανο Αθανασιάδης πέτυχε από κοντά το 2-1, μετά την αποτυχία του Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ του Στοχ.

Την χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Βούκιτς στο 90΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...