Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η απάντηση του Διαθεσόπουλου στη μήνυση των ένδεκα διεθνών

Με μία σύντομη δήλωση, στην ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας, απάντησε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του έντεκα πρώην παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο  που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008. 

«Επιφυλάσσομαι για το νόμιμο δικαίωμά μου, είτε σε Ποινικά, είτε σε Πολιτικά Δικαστήρια. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να χαρισθώ σε κανέναν, όπως κακώς ίσως έπραξα στο παρελθόν. Ως δικηγόρος, γνωρίζω πολύ καλά πώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την ΚΟΕ, αποδεικνύοντας τη σκευωρία και σκοπιμότητα των σχετικών πράξεων», αναφέρει ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας.


Οι πρώην διεθνείς παίκτες, Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Ρέππας, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Θωμάκος, Τάσος Σχίζας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Μάζης, Γιώργος Ντόσκας και Δημήτρης Μιτελούδης, έχουν υποβάλει μήνυση κατά του Δημήτρη Διαθεσόπουλο για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Στη μηνυτήρια αναφορά τους υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΚΟΕ δεν τους κατέβαλε ποσό 250.000 ευρώ, ως πριμ προετοιμασίας και συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, παρότι τα χρήματα αυτά είχαν δοθεί για το συγκεκριμένο σκοπό στην ομοσπονδία από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Από την ομάδα του Πεκίνου, τη μήνυση δεν προσυπογράφουν οι δύο παίκτες που παραμένουν εν ενεργεία διεθνείς, δηλαδή ο Χρήστος Αφρουδάκης και ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...