Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σούπερ Λίγκα: Στη Ριζούπολη το ενδιαφέρον

Η αναμέτρηση, Απόλλων-Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη, ξεχωρίζει από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και κυρίως στις νίκες θα επιδιώξει να δώσει σήμερα το βράδυ στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός. Απέναντι στον Απόλλωνα που κυριολεκτικά «καίγεται» για βαθμούς (βρίσκεται στην προτελευταία θέση) οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο», προκειμένου να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.
Η επικείμενη είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το «σημείο αναφοράς» των τελευταίων ημερών στο «τριφύλλι», ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μη σκέφτονται τίποτ’ άλλο εκτός από τον αγώνα με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με σημαντικές ελλείψεις, καθώς θα απουσιάσουν ο τραυματίας Φιγκερόα, ο άρρωστος, Ρισβάνης και οι τιμωρημένοι Ζέκα, Σίλντενφελντ.

Η «αυλαία» θα ανοίξει στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, που εκτός έδρας δεν έχει ακόμη νίκη (σε έξι ματς έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το πρώτο «τρίποντο» μακριά από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (1-0 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο) και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Στην Κρήτη, ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ατρόμητο. Οι Χανιώτες «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά, ενώ οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν να διατηρηθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το σημερινό πρόγραμμα: : Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 15:00 Novasports 2, Πλατανιάς-Ατρόμητος 17:15 Novasports1, Απόλλων-Παναθηναϊκός 19:30 Novasports 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...