Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

VIDEO- Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0

Ο Αστέρας έβαλε τρία γκολ στη, μέχρι πρότινος, δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, εκείνη του Παναιτωλικού, και χάρη στο εμφατικό 3-0 εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Δύο δοκάρια η ομάδα του Αγρινίου, χαμένο πέναλτι εκείνη της Τρίπολης.


Ο Αστέρας μετά το διπλό στην Κρήτη επί του Εργοτέλη, κατάφερε να υποτάξει και τον Παναιτωλικό και μάλιστα με πολύ μεγάλη άνεση. Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 48ο δευτερόλεπτο, με τον πρώτο σκόρερ τους φέτος, τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος έφτασε τα 6 τέρματα, με ακόμη μία κεφαλιά.


Το 2-0 έγινε επίσης με κεφαλιά, του κεντρικού αμυντικού, Γιώργου Ζησόπουλου στο 25’, έπειτα από κόρνερ του Ουσέρο και λάθος του Μπρακάλι.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ουσέρο με το πέναλτι στο 55’, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, το έκανε ο Καράσκο στο 59’ μετά από τη 2η ασίστ στον αγώνα, του αρχηγού του Αστέρα και έγραψε το 3-0.

Ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά, αφού οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές. Πάντως είχαν 2 δοκάρια, σε σουτ των Καλί στο 22’ και Θεοδωρίδη στο 82’. Και τις 2 φορές ο Ερνάντεζ βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα για να βρει αυτή στο δοκάρι!

Μοναδικό μελανό σημείο για τους γηπεδούχους στον αγώνα ο τραυματισμός του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο πρώτο ημίχρονο. Αναγκαστική αλλαγή είχε και ο Παναιτωλικός όταν στο 33’ τραυματίστηκε ο Μπελόν και στη θέση του μπήκε ο Ιωάννου.


1ο λεπτό ΓΚΟΛ: Σέντρα του Καράσκο από τα δεξιά, ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 49ο δευτερόλεπτο.

22ο λεπτό: Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Κάλι έπιασε το γυριστό σουτ, ο Ερνάντες βρήκε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

25ο λεπτό ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπρακάλι επιχείρησε λανθασμένη έξοδο και ο Ζησόπουλος διπλασίασε τα γκολ με κεφαλιά.

53ο λεπτό: Ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι από τον Καλί, ο Ουσέρο το εκτέλεσε και ο Μπρακάλι απέκρουσε.

57ο λεπτό: Ο Καράσκο δεν εκμεταλλεύεται το λάθος του Καλί, αφού το δυνατό του σουτ, αποκρούστηκε από τον Μπρακάλι.

60ό λεπτό ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ουσέρο από τα δεξιά, ο Καράσκο "εκτέλεσε" από κοντά τον Μπρακάλι.

82ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη, ο Ερνάντες απέκρουσε την μπάλα και με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού γλίτωσε την παραβίαση της εστίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...