Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα -Πλατανιάς 0-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο νεοφώτιστος Πλατανιάς έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από τους Ζωσιμάδες στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Superleague. Mετριότατο το θέαμα. 
 
Ηταν λογικό και επόμενο. Ματς πρεμιέρας μεταξύ μιας ομάδας που ψάχνει τον εαυτό της μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και μίας νεοφώτιστης  δεν θα συγκινούσε τις ποδοσφαιρικές μάζες.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε. Με κατοχή της μπάλας, πολλές πάσες και υπομονή επιχείρησε να διασπάσει μία καλά οργανωμένη άμυνα αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να επιχειρήσει δύο πολύ καλά σουτ προς την εστία του Κηπουρού. Στο καλύτερο εξ αυτών ο Ντε Βισέντι λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στη φάση του 55' αλλά ο γκολκίπερ του Πλατανιά αντέδρασε ψύχραιμα.

Ο Πλατανιάς έμοιαζε επηρεασμένος από το γεγονός ότι αγωνίζεται για πρώτη φορά στην κατηγορία. Παρόλα αυτά διεκδίκησε τις πιθανότητές του και από το 70' και μετά βρήκε ευκαιρίες για καλές αντεπιθέσεις που σπαταλήθηκαν από έλλειψη ταχύτητας.

Οπως και να έχει το τελικό αποτέλεσμα ευνοεί σαφώς τους Κρητικούς οι οποίοι στο ντεμπούτο τους πήραν εκτός έδρας πόντο. Οχι και άσχημα για αρχή...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...