Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Δώνης: "Κρατάμε μόνο τη νίκη"

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς που πήρε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, μίλησε για τον Αθανασιάδη και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση του Γκαρσία ενόψει του επαναληπτικού με την Ραπίντ.
 
Ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε: "Ανεξάρτητα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και από την απόδοση πρέπει να βρίσκουμαι τρόπο να νικάμε. Δεν είχαμε κίνηση και ρυθμό και κάνουμε υποθέσεις για το τι φταίει. Οι παίκτες μού είπαν πως όταν παίζεις σε τέτοιες θερμοκρασίες συνεχόμενα ματς προκαλούνται συγκεκριμένα προβλήματα. Είμαστε μόνο ικανοποημένοι για την νίκη. Ο Πανθρακικός ήταν καλός και μπορεί να οφείλεται και σε αυτό για το ότι ήμασταν εμείς κακοί".
"Ήθελα να δώσω ανάσες στον Λίνο από τα συνεχόμενα ματς και ο Ετο το τελευταίο 10μερο είχε πρόβλημα ψηλά από τον προσαγωγό και προτιμήσαμε να τον προστατεύσουμε".
"Ο Σαλπιγγίδης έχει χτυπήσει σε μια κόντρα το πόδι του, θα κάνει ακτινογραφία και θα δούμε πόσο σοβαρό είναι".
"Θα πρέπει να ανησυχούμε για το πώς θα εμφανιστούμε την Πέμπτη. Σκεφτόμαστε μόνο το αγωνιστικό, ανεξάρτητα την τιμωρία. Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους και να το απολαύσουμε".
"Είναι σημαντικό να υπάρχει πλουραλισμός. Κάθε ομάδα έχει 1-2 δυνατά όπλα. Ο Στέφανος δεν βοηθά μόνο στο σκοράρισμα αλλά και σε άλλους τομείς και γίνεται ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μακάρι να σκοράρει ξανά, αλλά θα χρειαστεί κι άλλες βοήθειες η ομάδα".
"Σημαντικό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν το δούμε από αυτή την  πλευρά τουλάχιστον έχουμε μια βελτίωση. Στεκόμαστε σε όλα ανεξάρτητα εάν κάποιο ματς είναι καλό ή κακό. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο. Γίνεται ανάλυση στην λειτουργία, στις δυο φάσεις αυτές είχαμε σημαντικό πρόβλημα και άγχος στο παιχνίδι μας".
"Περιμένω να δω τον Γκαρσία στις επόμενες προπονήσεις. Είναι εκτός ρυθμού, μας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα η αποβολή του Λαζάρ και πρέπει να βρούμε λύση από την ομαδική λειτουργία της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...