Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Θέλει 20.000.000 ευρώ για Παπαδόπουλο η Σάλκε

Πολύ κοντά σε μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τη Ζενίτ να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σάλκε και να προσφέρει διπλάσιες αποδοχές στον παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής "Bild", η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό και με τη βοήθεια του χορηγού της (Gazprom) ξεκίνησε αρχικά με μία πρόταση 13.000.000 ευρώ στη Σάλκε ώστε να εγκρίνει την αποχώρησή του.

Από την πλευρά τους οι "βασιλικοί μπλε" δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 20.000.000 ευρώ, όπως διεμήνυσε στους Ρώσους ο εκτελεστικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, με τις πληροφορίες να θέλουν τη Ζενίτ να επιστρέφει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Την ίδια ώρα, τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει στον παίκτη είναι σίγουρο πως τον ικανοποιούν απόλυτα. Και αυτό γιατί στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ έχει ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1.500.000 ευρώ ενώ αν πάρει μεταγραφή θα παίρνει διπλάσιο ποσό κάθε χρόνο.
 Να σημειωθεί ότι ο 20άχρονος άσος έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με την ομάδα από το Γκελζενκίρχεν να είναι έτοιμη για ένα χρυσό deal καθώς όταν τον απέκτησε δύο χρόνια πριν από τον Ολυμπιακό είχε δαπανήσει μόλις 2.000.000 ευρώ.
Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, ένα μικρό κέρδος θα έχει και ο Ολυμπιακός καθώς βάσει συμφωνίας η ελληνική ομάδα παίρνει το 5% των χρημάτων της μεταγραφής αν ο παίκτης πουληθεί πάνω στη διετία από τη Σάλκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...