Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Γκέλα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δύο πολύτιμους βαθμούς «άφησε» στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Από το 52΄ οι «πράσινοι» έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Κατσουράνη.
Η πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 19΄ με την ωραία μπαλιά του Κατσουράνη στον Τοτσέ, το τελείωμα του Ισπανού, όμως, ήταν πολύ κακό. Η άνοδος του Σισοκό από την αριστερή πτέρυγα έδωσε μεγαλύτερη πνοή στο «τριιφύλλι» που άριχε να πιέζει.

Από ενέργειά του Ιβοριανού στο 28΄ προήλθε το γκολ για του «πράσινους», με σκόρερ τον Βελάσκες. Ο ΠΑΣ, που ήταν ακίνδυνος επιθετικά σε όλο το πρώτο μέρος, κατάφερε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να ισοφαρίσει με το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Ντε Βινσέντι μετά τη σέντρα του Πατσατζόγλου (1-1).

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους, καθώς στο 52ό λεπτό, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κατσουράνη για διαμαρτυρία. Το ματς «πήρε φωτιά» στη συνέχεια, με τους Γιαννιώτες να χάνουν μοναδική ευκαιρία με τον Ίλιτς στο 56΄ σε άδεια εστία! Απάντησε ο Παναθηναϊκός στο 62΄ με τον Φορναρόλι να βρίσκεται αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι, αλλά η κεφαλιά που έπιασε έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 75΄ με τον Πετρόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Φεγκρούς, που έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας. Ο σέντερ φορ του «τριφυλλιού» έχασε νέα κλασική ευκαιρία στο 85΄ για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...