Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Παναθηναϊκός: Εφορία και τα ενοίκια απλήρωτα

Ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να τονώσει τα ταμεία του από τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ωστόσο ακόμη οι παίκτες δεν έχουν πάρει ευρώ και τα σπίτια τους είναι απλήρωτα.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προετοιμάζεται στο Τριφύλλι, η πρόκριση επί της Μάδεργουελ και η είσοδος στο Europa League φέρνει περίπου 6 εκ. ευρώ στο «πράσινο» ταμείο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν από την UEFA τα 600.000 ευρώ για τη συμμετοχή των διεθνών τους στο Euro 2012.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού «τρέχουν» και παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει τρεις εβδομάδες, ακόμη δεν έχει εξοφληθεί η πρώτη δόση του διακανονισμού των παικτών. Οι οφειλές είναι πολλές, καθώς πέρα από τους μισθούς των ποδοσφαιριστών απλήρωτα παραμένουν και τα ενοίκια των σπιτιών των ξένων παικτών.

Επιπλέον, ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον... συναγερμό που χτύπησε την Τετάρτη στην ΠΑΕ, μια και τα στελέχη είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν για το ποσό των 400.000 ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ στην εφορία. Αυτό αναγκάζει τον ηγέτη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές στον οργανωτικό τομέα.

Τέλος, ένα άλλο... έξοδο είναι τα 500.000 ευρώ πριμ που έταξαν στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μάδεργουελ, το οποίο αρκετοί ποδοσφαιριστές τείνουν να το βγάλουν από το μυαλό τους, αφού ακόμη δεν έχουν πάρει τη δόση από τα δεδουλευμένα τους...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...