Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 1-0

Από το μονοκόμματο σουτ του Κλάους Αθανασιάδη ήρθε η νίκη (1-0) του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Τούμπα. Δοκάρι ο Κατσικάς, απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο οι αξιόμαχοι νεοφώτιστοι.

Ο ΠΑΟΚ άργησε αρκετά να λύσει το γόρδιο δεσμό. Όχι γιατί ο Πανθρακικός ήταν ταμπουρωμένος στην άμυνά του με τους περισσότερους παίκτες πίσω από τη σέντρα. Αντιθέτως η ομάδα της Κομοτηνής ήταν μεν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν, κλείνοντας τους διαδρόμους, ταυτόχρονα όμως κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και δυσκόλευε αρκετά τους "ασπρόμαυρους". Αν μάλιστα ο Ρομπέρ δεν είχε διώξει στη γραμμή την κεφαλιά του Σαρακατσάνου, ίσως τα προβλήματα να ήταν ακόμη μεγαλύτερα για τον "Δικέφαλο".

Στο 26' ο Κατσικάς απάντησε στην αντίπαλη ευκαιρία με κεφαλιά στο δοκάρι, ήταν όμως εμφανές πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αδύναμη στο δημιουργικό κομμάτι. Μοιραία το δίδυμο των Αθανασιάδη - Σαλπιγγίδη τέθηκε εκτός αγώνα και μόνο οι εξτρέμ προσπαθούσαν να απειλήσουν τον Αντίλοβιτς.

Ο Δώνης άλλαξε τον (λαβωμένο) Σαλπιγγίδη με τον Λόρενς και ο Ιρλανδός έκανε ό,τι δεν κατάφερε ο διεθνής επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο. Συνδυάστηκε με τον Αθανασιάδη και στο 57' ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση που έψαχνε. Άλλο πράγμα η εκτέλεση του νεαρού φορ στην κίνηση, ήταν τόσο δυνατό το σουτ που ο Αντίλοβιτς ήταν δύσκολο να απομακρύνει.

Αρκέστηκαν πάντως οι γηπεδούχοι στο 1-0 και δεν κυνήγησαν κάτι περισσότερο στο παιχνίδι. Οι Γιάννου και Φωτάκης μπήκαν για να φρεσκαριστεί η 11άδα ενόψει και του ταξιδιού στη Βιέννη, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης ρίσκαρε με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν κινδύνευσε στο ελάχιστο και άρχισε νικηφόρα τη σεζόν στο πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...