Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη 0-0

Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό, η νεανική ομάδα του ΟΦΗ πήρε τον βαθμό (0-0) από την ομάδα της Ξάνθης στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε καλύτερος στην έναρξη του πρώτου μέρους, κερδίζοντας τη μάχη του κέντρου και προσπαθώντας κυρίως από τα άκρα να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Κρητικών, ο Κουτσιανικούλης πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι για την ομάδα του.

Απ' την μεριά της η Ξάνθη ισορόπισε το παιχνίδι μετά το εικοσάλεπτο και με τους Μαρσελίνιο και Μαρκόφσκι απείλησε την εστία των γηπεδούχων. Περισσότερες οι καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, αλλά η μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκε στους Κρητικούς, όταν στο 31' ο Κουτσιανικούλης δεν κατάφερε να “κρεμάσει” τον Βιβιανί.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη το δεύτερο μέρος, πιέζοντας την άμυνα του ΟΦΗ, που δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν μπόρεσαν να εκμεταλευθούν την υπεροχή τους (έκαναν πολλά μακρινά σουτ) και έτσι έφυγαν από το “Γεντί Κουλέ” με τον βαθμό.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος):
Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85' Μπούρμπος), Ζορμπάς (90' Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (71' Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης):
Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρκόβσκι (76' Αλτιπαρμακόβσκι), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Γκλέισον (69' Φλίσκας), Πλατέλλας (53' Ονουάτσι), Μάνταλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...