Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Μαζί και στον Ολυμπιακό Μπατής - Μπαρτζώκας!

Στον Ολυμπιακό είναι αρκετά πιθανό να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Μάριος Μπατής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος θα κληθεί να ολοκληρώσει το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Στον Ολυμπιακό εκτός από έναν Έλληνα ψηλό - ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Κώστας Χαρίσης- θέλουν και έναν γκαρντ για να «κλείσει» το ρόστερ. Ψάχνουν δηλαδή για ένα παίκτη που θα συμπληρώνει την 15άδα που θα είναι ικανός να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, κυρίως στην Α1, όταν οι βασικοί παίκτες χρειάζονται κάποιες ανάσες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, ωστόσο το προβάδισμα φαίνεται πως το έχει ο Μάριος Μπατής. Ο 32χρονος γκαρντ γνωρίζεται άψογα με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» καθώς συνεργάζονται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες ήταν μαζί στην Ολύμπια Λάρισας, στο Μαρούσι και φυσικά στον Πανιώνιο και από την στιγμή που ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ παραμένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να περάσει σύντομα την πόρτα του ΣΕΦ.

Σημειώνεται ότι μια περίπτωση που εξετάστηκε είναι αυτή του Γιάννη Καλαμπόκη, που τελικά δεν προχώρησε, ενώ ο Μπατής ναι μεν κάνει προπονήσεις με τον Πανιώνιο, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει και παραμένει ελεύθερος.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...