Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μείωση της ποινής του Αλ. Κούγια

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μείωσε στον ένα χρόνο, αντί για τρεις, την ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο, που είχε επιβληθεί στον Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με τριετή αποκλεισμό, για τα γεγονότα στον αγώνα της ομάδας του με τον Πλατανιά Χανίων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι παραμένει εν ισχύ η η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα έτος, στο γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 11.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα πρέπει να καταβάλει άλλες 14.000 ευρώ.

Μετά και την γνωστοποιήση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας προέβη στην παρακάτω δήλωση:  

"Γνωρίζω την τιμωρία που μου επιβλήθηκε για την ψεύτικη καταγγελία ότι δήθεν εξύβρισα τον διαιτητή Αμπάρκιολη μετά την στημένη διαιτησία του με τον Πλατανιά στην Πάτρα.

Για εμένα αυτή η τιμωρία η οποία είναι πρωτοφανής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού κανείς πρόεδρος δεν τιμωρήθηκε για εξύβριση σε διαιτητή με ένα χρόνο έκπτωση από το αξίωμα του, μου είναι εντελώς αδιάφορη αφού έχω γνωστοποίηση από τετράμηνου να παραχωρήσω την θέση του προέδρου λόγω της υπάρξεως ασυμβιβάστου με την ιδιότητα του δικηγόρου, αφού ο κώδικας των δικηγόρων απαγορεύει με ποινή διαγραφής των δικηγόρων που είναι πρόεδροι ανωνύμου εταιρίας.

Δηλώνω ότι και μετά την λήξη της τιμωρίας μου δεν πρόκειται να επανέρθω στην θέση του προέδρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...