Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Κοντοές: "Ουδέποτε έβρισα τον προπονητή"

Ο Γιάννης Κοντοές διαψεύδει κατηγορηματικά το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Βλάχο και κάνει λόγο για διαστρέβλωση του γεγονότος. "Ουδέποτε έβρισα τον προπονητή μου ούτε εκείνος με έδιωξε από την προπόνηση", ξεκαθάρισε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Κοντοές διέψευσε κατηγορηματικά το επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον Βαγγέλη Βλάχο στην προπόνηση της Δευτέρας και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μετέφερε τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν.

Αναλυτικά:
"Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε δήθεν επεισόδιο που είχα με τον προπονητή μου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης πήγα στο γυμναστήριο λόγω κούρασης εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετώπιζα, από λάθος συνεννόηση.

Ειδοποιήθηκα από τον γυμναστή της ομάδας, επέστρεψα στο γήπεδο μίλησα με τον κ. Βλάχο, μου εξήγησε τι ακριβώς έπρεπε να κάνω και εκεί έληξε το θέμα.

Ουδέποτε έβρισα τον προπονητή μου ούτε εκείνος με έδιωξε από την προπόνηση.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τον διαστρεβλωμένο τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε στον Τύπο το συγκεκριμένο γεγονός και ποιον σκοπό εξυπηρετούσε.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αυτή την εποχή αντιμετωπίζει προβλήματα που εύχομαι να ξεπεράσει.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές της είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας με σεβασμό προς το όνομα και την ιστορία της".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...