Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Φιλικό με την Μπαρτσελόνα οι πιτσιρικάδες του Α.Ο. Γιάννινα

Φιλικό με την Μπαρτσελόνα θα δώσουν οι πιτσιρικάδες του Α.Ο. Γιάννινα, οι οποίοι άφησαν άφωνη όλη την Ευρώπη με το απίστευτο γκολ που πέτυχαν πριν λίγους μήνες.

Ο λόγος για το εκπληκτικό γκολ που είχαν πετύχει οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Γιάννινα στο πλαίσιο αγώνα της Ε.Π.Σ. Ηπείρου και του πρωταθλήματος προπαίδων.

Εν τέλει, απόρροια της έκτασης που πήρε το συγκεκριμένο γκολ ορίστηκε φιλικό παιχνίδι με την ακαδημία της Μπαρτσελόνα! Η είδηση, μάλιστα, υπάρχει και στην "Telegraph", στον τίτλο της οποίας το εν λόγω γκολ χαρακτηρίζεται ως "το καλύτερο ομαδικό γκολ".

Ακόμη, στο "Assosiated Press", το οποίο έχει κάνει εκτενή αναφορά τόσο στις επιδόσεις του Α.Ο. Γιάννινα όσο και συνολικά στα παιδιά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, φιλοξενούνται δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Αρχικά, ο Βασίλης Κίτσης, διευθυντής της ομάδας δήλωσε: "Και οι 11 δικοί μας παίκτες άγγιξαν την μπάλα, αλλά κανείς από τους αντιπάλους μας. Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε στην πραγματικότητα, μέχρι τη στιγμή που είδαμε το βίντεο μετά τον αγώνα. Αυτό το γκολ τράβηξε την προσοχή. Το έδειξε ακόμα και η αγγλική τηλεόραση" ενώ προσέθεσε:

Κοιμήθηκα ελάχιστα για δέκα ημέρες στην προσπάθεια που κάναμε για να βρούμε έναν σπόνσορα. Κάποιοι από τους γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για να εξασφαλίσουν το φαγητό των παιδιών. Δεν υπήρχε περίπτωση, όμως, να αφήσουμε τα παιδιά πίσω. Τελικά βρήκαμε. Τη συνδρομητική τηλεόραση. Τα νέα ήταν θαυμάσια γιατί κάνουμε τα πάντα ως ομάδα. Δεν παίζουμε τένις".

Αναλυτικά και οι δηλώσεις των παικτών:

Διογένης Ελευθερίου, επιθετικός: "Μας αρέσει το πάσινγκ γκέιμ. Δίνουμε μεγάλη σημασία σε όλες τις πλευρές του γηπέδου. Και στην άμυνα και στο κέντρο και στην επίθεση".

Λευτέρης Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας: "Για να πετύχουν ένα γκολ θα πρέπει να περάσουν τους επιθετικούς μας, τους μέσους μας, τους αμυντικούς μας και μετά εμένα. Το βλέπω δύσκολο".

Κωστής Παπαδόπουλος, μέσος: "Όλη η προσοχή μας είναι στις πάσες. Αυτό δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Είναι καλύτερο να σημειώσουμε ένα γκολ με πολλές πάσες, παρά ένας παίκτης να πάρει την μπάλα από την άμυνα και να το πετύχει μόνος του. Είναι δύσκολο να τα κάνει όλα αυτά ένας παίκτης. Όταν αλλάζει πάσες, κουράζεις και τον αντίπαλο".

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας είπε: "Δεν πιστεύω ότι συναντάμε σε αυτές τις ηλικίες πολύ συχνά τόση αφοσίωση και αυτοσυγκέντρωση. Είναι απόλαυση να τους προπονώ. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς".
ΑΟ.ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6-1, 20 σερί πάσες και γκολ! από kokoretsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...