Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Άρης- Πανθρακικός 0-0

Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η προσπάθεια του Άρη για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα μετά την λευκή ισοπαλία που παραχώρησε στον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Ζαραδούκας στο 89 και ο Παπαστεριανός στο 93.


Το παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον αφορά την παραμονή, όμως ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι μετά την ισοπαλία με σκορ 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των δυο ομάδων αναλώθηκαν σε αψιμαχίες, δυνατά μαρκαρίσματα και "τσαμπουκάδες", οπότε οι φάσεις ήταν ελάχιστες.

Το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, είχε καλό ρυθμό και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τους δυο. Ο Πανθρακικός βέβαια θα μπορούσε να φύγει με το διπλό αν Βαϊρουά και Μίνγκας ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα τους.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να μπαίνουν δυνατά και ορισμένες φορές να το παρακάνουν με τα μαρκαρίσματα τους. Ο διαιτητής δεν έβγαλε, αρχικά, κάρτες κι άφησε το παιχνίδι να κυλήσει χωρίς πολλές καθυστερήσεις.

Τα νεύρα και οι αψιμαχίες των παικτών, ωστόσο, είχαν ως αποτέλεσμα να μην δούμε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Για την ακρίβεια είχαμε τρεις ενέργειες όλες κι όλες. Αρχικά στο 10' ο Διαμαντάκος μόνος, μετά από πάσα του Τάτου, δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε σημαντική ευκαιρία για ένα γκολ.

Δεκαέξι λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός απάντησε με τον Βαϊρουά, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ στον αέρα (έκανε το λεγόμενο "ποδήλατο"), όμως η μπάλα πήγε πάνω στον Διούδη.

Ροντέο...

Η αναμέτρηση άναψε για τα καλά στο 39ο λεπτό. Οι παίκτες του Πανθρακικού γύρισαν τη μπάλα σε αυτούς του Άρη (κάνοντας fair play), όμως ο Μπαϊκαρά είχε άλλη άποψη και την πήρε με σκοπό να μπει στην περιοχή των κίτρινων. Αμυντικός του Άρη τον σταμάτησε με φάουλ και αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω στον άσο των "κροκοδείλων".

Σε αυτό το σημείο ο διαιτητής αναγκάστηκε να βγάλει μαζεμένες τέσσερις κίτρινες κάρτες. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Πουλίδο που κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτσόπουλου.

Επιτέλους ποδόσφαιρο

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, αφού οι ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων είπαν να παίξουν... ποδόσφαιρο και όχι ξύλο. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε συνέχεια προς την εστία του Πανθρακικού, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν κίνδυνος-θάνατος στην αντεπίθεση.

Στο 56ο λεπτό ο Τάτος πάτησε όμορφα στον Διαμαντάκο μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του τελευταίο πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βαϊρουά απάντησε με προσωπική ενέργεια και νέο σουτ. Ο Διούδης ήταν σωστά τοποθετημένος και είπε "όχι" στον Γάλλο άσο.

Στο 78ο λεπτό οι "κροκόδειλοι" άγγιξαν το γκολ με τον Μίνγκα. Ο Έλληνας άσος μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, ξεπέρασε τον αντίπαλο του και σούτερε με τον Διούδη να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.


Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (Τριανταφυλλάκος 51'), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (Σουνάς 81'), Τάτος, Διαμαντάκος (Αγγελούδης 72'), Αγκάνθο

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστσελάν, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (Μακρυδημήτρης 85'), Λουσέρο (Μελίσσης 92'), Τζάνης (Μίνγκας 66')


Κάρτες: Παπαστεργιανός (κίτρινη 35'), Κοέλιο (κίτρινη 40'), Ζαραδούκας (κίτρινη 40'), Μουνάφο (κίτρινη 40'), Μπαϊκαρά (κίτρινη 40'), Τζάνης (κίτρινη 40'), Ζαραδούκας (κόκκινη-2η κίτρινη 89'), Μακρυδημήτρης (κίτρινη 90'), Κουτσόπουλος (κίτρινη 91'), Παπαστεργιανός (κόκκινη-2η κίτρινη 93').

<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...