Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ανατολιωτάκης: "Παίρνουμε την ΑΕΚ με 1 εκ. ευρώ"

Ο Αντρέας Ανατολιωτάκης δήλωσε πως οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ συγκέντρωσαν ένα εκατομμύριο ευρώ και είναι έτοιμοι να δανειοδοτήσουν τις ανάγκες της ΑΕΚ και να την αναλάβουν ως διοίκηση Πρωτοδικείου

Σε εφαρμογή έχουν βάλει οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ το σχέδιό τους για να αναλάβουν την ομάδα ως διοίκηση Πρωτοδικείου από τις 29 Απριλίου, όταν και θα λάβει χώρα η επόμενη γενική συνέλευση.

Σε αυτήν την συνέλευση θα συζητηθεί η προοπτική αντικατάστασης του παρόντος συμβουλίου με τους μικρομετόχους να φαίνονται διατεθειμένοι να βγουν μπροστά αν φυσικά δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη στις συζητήσεις με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής μάλιστα υποστήριξε πως με την μέθοδο προεγγραφών συγκεντρώθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό με το οποίο οι μικρομέτοχοι θέλουν να αναλάβουν την ΠΑΕ με τη μορφή διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ο Ανατολιωτάκης τόνισε πως ο ίδιος βάζει 100-200. ευρώ, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να έχει συμμετάσχει στην διαδικασία με περισσότερα χρήματα.

"Συγκεντρώσαμε με τη μέθοδο των προεγγραφών περίπου 1 εκ. ευρώ για να δανειοδοτήσουμε τις άμεσες ανάγκες της ΑΕΚ ως διοίκηση Πρωτοδικείου. Εγώ βάζω 100-200 χιλιάδες ευρώ, αλλά υπάρχει και άλλος παράγων που βάζει περισσότερα από μένα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρόεδρος", δήλωσε ο Ανατολιωτάκης στην "Εφεση στον Σκάϊ".

Σύμφωνα με το πλάνο ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής και οι συνεργάτες του θα διαθέσουν το ποσό, που συγκέντρωσαν, στις 29 Απριλίου ώστε να αναλάβουν το μάνατζμεντ μέσω της διοίκησης Πρωτοδικείου και στη συνέχεια να τρέξει το εγχείρημα της δημόσιας εγγραφής.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή και οι φίλοι της ΑΕΚ. Με χθεσινό (25/3) ρεπορτάζ παρουσιάσαμε το εναλλακτικό πλάνο αν ναυαγήσει του Βιντιάδη, αλλά την ίδια ώρα και τους κινδύνους, που παραμονεύουν από το συγκεκριμένο σχέδιο.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...