Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δύο αστέρια του Ολυμπιακού λάμπουν στο ευρωπαϊκό στερέωμα

Δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαγνητίζουν  το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και παρακολουθούνται στενά από εκπροσώπους τους. Πρόκειται για τους Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Μανωλά οι οποίοι έχουν μπει στο στόχαστρο σκάουτερ.

Για τον 25χρονο επιθετικό έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Σέλτικ και για τον 22χρονο στόπερ οι Μονακό, Ρόμα. Εξάλλου και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τσεκάρουν τις επιδόσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μέσω ατζέντηδων.

Η διοίκηση της Ερυθρόλευκης εταιρείας γνωρίζει τις κινήσεις των Ευρωπαίων κατασκόπων ωστόσο και για τους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές υπάρχει τιμή εκκίνησης. Για παράδειγμα οι ιταλικές ομάδες έκαναν πίσω όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Μήτρογλου παραχωρείται με 7-8 εκατ. ευρώ. Ανάλογο είναι το ποσόν και για την πώληση του Κώστα Μανωλά. Το σκεπτικό των Ερυθρολεύκων είναι ότι πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές των οποίων η μετοχή βρίσκεται σε ανοδική πορεία στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Και θα πάρει μεγαλύτερη αξία εφόσον έχουν παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην περίπτωση που προκριθεί η εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ και θα έχουν συμμετοχή στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στο Βελιγράδι και ενδιαφέρονται για τον διεθνή επιθετικό της Παρτιζάν, Μάρκο Σκέποβιτς. Οι Σέρβοι κοστολογούν τον επιθετικό της Παρτιζάν με 1,4 εκατ. ευρώ. Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πάνω από 100 ονόματα ποδοσφαιριστών(!)που δήθεν απασχολούν τον Ολυμπιακό και η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να μπει φρένο στη μεταγραφολογία.

Το σίγουρο είναι ο Μίτσελ έχει ανοιχτή γραμμή με τη Ρεάλ. Ο πρώην άσος της «βασίλισσας της Ευρώπης» διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με συμπατριώτες του παράγοντες και δεν αποκλείεται να μετακινηθεί παίκτης από τη Μαδρίτη στον Πειραιά. Εξυπακούεται ότι δεν θα είναι ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής αλλά από τη Ρεάλ Β΄. Το όνομα που έχει βγει στην επιφάνεια είναι του 23χρονου Ρώσου μεσοεπιθετικού Ντένις Τσερίσεφ. Την εφετινή σεζόν έχει 27 συμμετοχές, έχει σημειώσει 9 γκολ και έχει 7 ασίστ στη Segunda Division.

Ο Ρόι Κάρολ και ο Γιόσι Μπεναγιούν   βρέθηκαν συμπαίκτες στη Γουέστ Χαμ(πριν από 7 χρόνια) και αντίπαλοι στο Μπέλφαστ   στον αγώνα Β.Ιρλανδίας-Ισραήλ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ο Μπεναγιούν μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού:«Ο Ρόι Κάρολ είναι φίλος μου. Παίξαμε μαζί στην Γουέστ Χαμ. Είμαι ευχαριστημένος γι αυτόν. Είχε μερικές άσχημες στιγμές, στην καριέρα του, μετά την αποχώρησή του από την Γουέστ Χαμ. Ωστόσο απέδειξε πολλά στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μια εύκολα ομάδα για να παίξει κανείς».

Στον αγωνιστικό τομέα οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις και μπήκε σε τελική ευθεία η προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Μίτσελ έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης των παικτών του. Το μενού της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής σε αμυντική και επιθετική λειτουργία και δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Ιμπαγάσα που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...