Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Άρης: «Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Πάλμας

Την απώλεια του Κωνσταντίνου Πάλμα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, θρηνεί η οικογένεια του Άρη.

Ο εκλιπών βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960 και αγωνίστηκε για ένα χρόνο με την κίτρινη φανέλα, παράλληλα με τις σπουδές του στην Κτηνιατρική Σχολή. Τόσο η ΚΑΕ Άρης όσο και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Άρη Θεσσαλονίκης εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: «Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Κωνσταντίνου Πάλμα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο Κωνσταντίνος Πάλμας αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Άρη την περίοδο 1960-’61, όταν παράλληλα σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης. Με το τέλος της παρουσίας του στον Άρη επέστρεψε στη Λευκωσία».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρη Θεσσαλονίκης: «Οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του μέλους του σωματείου και συναθλητή τους, Ντίνου Πάλμα. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν να αποστείλουν συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον γιο του Πέτρο Πάλμα και την οικογένεια και να καταθέσουν αντί στεφάνου συμβολικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...