Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Θύμα «μπράβων» του Αρη έπεσε ο Δ.Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Πανθρακικός, κάποιοι «μπράβοι» του Αρη κτύπησαν τόσο πολύ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης», που ο διεθνής ποδοσφαιριστής δε μπόρεσε σήμερα να προπονηθεί! Ως... αλήτες (!) εμφανίζουν τους παίκτες του Αρη οι οργανωμένοι οπαδοί, επειδή δύο απ' αυτούς συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια συμπλοκών στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου.
 
Τον ξυλοδαρμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου από "μπράβους" του Αρη, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, στην Θεσσαλονίκη, καταγγέλει σήμερα η ΠΑΕ Πανθρακικός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας υπαλλήλων και οπαδών της ΠΑΕ Άρης. Δυστυχώς αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, φέρνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2013 πολλά χρόνια πίσω. Παρά τις φιλότιμες και ειλικρινείς προσπάθειες των φίλων διοικούντων της ΠΑΕ Άρης ώστε να μας φιλοξενήσουν δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα παρακάτω γεγονότα τα οποία και αποδεικνύουν το τι πραγματικά συνέβη χθες. Συγκεκριμένα καταγγέλλουμε:
Την φραστική επίθεση που δεχόταν από την αρχή του αγώνα ο Πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων από booth που βρισκόταν στο χώρο των επισήμων.

Τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο κυπελλούχος Ευρώπης του 2004, ποδοσφαιριστής αναγνωρισμένης αξίας που είχε τιμήσει την φανέλα με το εθνόσημο και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, από «μεθυσμένους» μπράβους – υπαλλήλους μετά την λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Τα πισώπλατα χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας να μην προπονηθεί σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.

Τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκαν στο ημίχρονο και μετά την λήξη του αγώνα οι προπονητές και ποδοσφαιριστές μας από διάφορους «περίεργους» που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο χώρο των αποδυτηρίων μας. Οι συνθήκες τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο που ανάγκασαν την Διοίκηση της ομάδας μας να αναχωρήσει 2 ώρες μετά την λήξη του αγώνα, κλεισμένη σε μπουθ του γηπέδου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Παύλος Δερμιτζάκης, συνοδεύτηκε από διμοιρία της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο όπου πραγματοποιείται η συνέντευξη τύπου για να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη μετά τη λήξη του αγώνα.

Ότι η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε από το γήπεδο μετά από σχέδιο πολεμικής ζώνης που εφάρμοσε η Ελληνική Αστυνομία αρκετές ώρες μετά την λήξη του αγώνα. Γνωρίζαμε εξ αρχής πως το παιχνίδι είναι αρκετό σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει αυτός ο ιστορικός σύλλογος για να παραμείνει στην κατηγορία αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα χρησιμοποιούσε αυτούς τους τρόπους, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει. Ο αγώνας ήταν εξίσου σημαντικός και για την ομάδα μας, για την φανέλα μας, για την ιστορία μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και την διοργανώτρια αρχή που με τις προσπάθειες τους καταφέραμε να αποφύγουμε χειρότερα και δυσάρεστα γεγονότα.

Υ.Γ. Ζητάμε συγνώμη από την αποστολή Κ20 του Πανθρακικού που παρακολούθησε την αναμέτρηση μας. Δυστυχώς και οι έφηβοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δεν απέφυγαν τα παραπάνω γεγονότα μένοντας για 2 ώρες εγκλωβισμένοι σε μπουθ».

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνέλαβε δύο οπαδούς του Αρη, που επιχείρησαν να εισβάλουν στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου. Η σύλληψή τους έγινε αιτία ν' αναρτηθεί σήμερα στο Διαδίκτυο ένα πρωτοφανές "ανάθεμα" των οργανωμένων σε βάρος της ομάδας τους, καθώς αποδίδουν τη σύλληψη των φίλων τους στην... αλητεία των παικτών, εκλαμβάνοντας ως τέτοια την απόδοσή τους στο χθεσινό 0-0!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...