Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΟΚ για νίκη στο "Καραϊσκάκη"

Με τον Ιβάν Σαββίδη στο πλευρό του αναμένεται να παραταχτεί ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες του ότι θα δώσει το «παρών» στο Φάληρο και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και το τετ-α-τετ με τον ομόλογο του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσης, όπως προκύπτει, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει μαζί του και αρκετούς φιλοξενουμένούς του, βάσει των προσκλήσεων στα επίσημα που έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» δεσμεύτηκαν να ανταποδώσουν την καλή φιλοξενία που έτυχαν στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα και παραχώρησαν σουίτα στον Έλληνα ομογενή επιχειρηματία.

Έτσι, μετά την πρώτη παρουσία του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Σαββίδης θα παρακολουθήσει για δεύτερη φορά τον «δικέφαλο» αγωνιζόμενο σε εκτός έδρας αναμέτρηση και για πρώτη φορά στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Αξίζει να αναφερθεί δε, ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά, μετά την επίσκεψη του Νικόλα Πατέρα την περίοδο 2008-09 (σ.σ. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0) που ένας πρόεδρος «μεγάλης» ομάδας θα δώσει το «παρών» στο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...