Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Χωρίς Ιμπαγάσα κόντρα στον ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (31/3, 19:30) και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και ο Δημήτρης Σιόβας. 

Με το πόδι στο γκάζι ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους ενόψει ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ έχει ανεβάσει ρυθμούς για να έχει τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα κι αυτό δεν διαφοροποιήθηκε το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες δούλεψαν εντατικά πάνω σε θέματα τακτικής,  μέσω ασκήσεων ανάπτυξης του παιχνιδιού και αναχαίτισης του αντιπάλου. Επιπλέον έπαιξαν δίτερμα, δουλεύοντας πάνω στην λειτουργία της ομάδας.

Το δυσάρεστο για τον Μίτσελ Γκονθάλεθ είναι πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός άσος δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός, έμεινε επίσης και ο Δημήτρης Σιόβας όχι λόγω τραυματισμού, αλλά για αγωνιστικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν την Κυριακή το πρωί στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...