Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Προωθούν λύση Πρωτοδικείου οι μικρομέτοχοι της ΑΕΚ


Τη δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου με χρηματοδότη τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη και την ενεργοποίηση μορφών όπως οι Μαύρος και Νικολάου ετοιμάζουν οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στις κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη, για την απόκτηση της ΑΕΚ, έχει κινητοποιήσει τους μικρομετόχους του συλλόγου που ετοιμάζουν πλάνο για την σωτηρία της ομάδας.

Το σχέδιο των μικρομετόχων προβλέπει την παραίτηση της τωρινής διοίκησης ώστε να αναλάβουν άτομα δικά τους (ή από παλαίμαχους και πρώην παράγοντες) μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της λαϊκής βοήθειας από τον κόσμο της ΑΕΚ και έπειτα να γίνει διοίκηση Πρωτοδικείου.

Στόχος είναι να βρεθούν 21 άτομα κοινής αποδοχής όπως ο Θωμάς Μαύρος ή ο Λάκης Νικολάου ώστε να ζητήσουν τον Μάιο σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Σε τέτοια περίπτωση η διοίκηση, που θα είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο, δεν θα αντιμετωπίζει νομικούς κινδύνους για τα παλαιότερα χρέη, όπως συνέβη με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Θα έχει, ωστόσο, συνέπειες για χρέη που θα προκύψουν, τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει οφειλές προς το Δημόσιο και πρόσωπα.

Οι μικρομέτοχοι φέρονται να έχουν ήδη εξασφαλίσει 1 εκατ. ευρώ από τον Βασίλη Καπετανόπουλο, ενώ ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης έχει δεσμευθεί για άλλες 300.000 ευρώ.  Την ίδια ώρα οι μικρομέτοχοι ψάχνονται για να ρίξουν την τιμή διάθεσης της μετοχής από το 0.80 στο 0.30 που είναι η ονομαστική της αξία απόφαση βέβαια που αν παρθεί αναβιώνει τον φόβο να πέσει η ΑΕΚ στα χέρια του οποιουδήποτε με ένα ποσόν 2.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...