Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-0

Άγευστο 0-0 στη Λειβαδιά με τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ να παίρνουν από ένα βαθμό και να πλησιάζουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Μόλις δύο ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα σε όλο το ματς

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος στο γήπεδο της Λειβαδιάς, μοιρασμένες και οι ευκαιρίες. Δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Χοσέμι, απόκρουση του Κυριακίδη σε φάουλ του Ανάκογλου οι "κιτρινόμαυροι". Και όλα αυτά με περισσότερους από 1500 φίλους της ΑΕΚ να παρακολουθούν την αναμέτρηση από οικοδομές, λόφους και... νεκροταφεία μετά την απόφαση της ΠΑΕ Λεβαδειακός να μη διαθέσει περισσότερα -πέραν του πετάλλου- εισιτήρια για τους "κιτρινόμαυρους".

Το ματς είχε ρυθμό, είχε ένταση, αλλά είχε και σφιχτές άμυνες. Λογικό, αφού διακυβεύονταν πολλά. Είναι χαρακτηριστικό πως πέραν των δύο ευκαιριών που είδαμε στο πρώτο μέρος, η συνέχεια ήταν... δραματικά άγευστη.

Γεμάτο κέντρο, πολλά λάθη και ο Γιάννης να φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη με αποτέλεσμα τα λεπτά να κυλούν βασανιστικά και το 0-0 να παραμένει. Απαντες περίμεναν ποια από τις δύο ομάδες θα ρισκάρει. Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει από το 75' και μετά, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε την κατοχή και έψαξε τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Ο Λίνεν ρίσκαρε, αλλά στις καθυστερήσεις, οπότε έκανε μια τρύπα στο νερό. Εβαλε τους Σταματή και Φουρτάδο στο ματς, ο χρόνος όμως δεν έφτανε για να αλλάξει κάτι. Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε από ένα βαθμό σε Λεβαδειακό και ΑΕΚ, ο οποίος όμως δεν δίνει σιγουριά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στις καθυστερήσεις, ο Φούντας αποβλήθηκε με δύο κίτρινες και θα χάσει μόνο ένα παιχνίδι από τα υπόλοιπα τρία και όχι δύο, αφού η πρώτη κίτρινη ήταν η έβδομή. Για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη δευτερόλεπτα αργότερα και ο Χοσέμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...