Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Αλαφούζου-Μακρόπουλου και συμφωνία για Λεωφόρο


Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια για την επιστροφή των πράσινων στη Λεωφόρο.
 
Συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι με αποκλειστικό θέμα την επιστροφή των πράσινων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δυο άνδρες και τα επιτελεία τους βρέθηκαν για πρώτη φορά γύρω από το ίδιο τραπέζι και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της επιστροφής των πράσινων αλλά και τους όρους χρήσης του γηπέδου όπως τα ποσοστά που θα έχει να λαμβάνει η κάθε πλευρά, την χρήση κάποιων αιθουσών και ότι έχει να κάνει εν γένει με το γήπεδο.

Οι δυο άνδρες τα βρήκαν σε όλα και υπήρξε συμφωνία με τους δυο ισχυρούς άνδρες να δίνουν τα χέρια και να μετράει αντίστροφα πλέον ο χρόνος για την επιστροφή στην Λεωφόρο.

Αυτό που μένει πλέον είναι να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά, να βγουν οι άδειες και να τελειώσουν οι εργασίες και η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα για τα ματς των πλέι οφ αν όλα πάνε καλά.

Το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει και δεν έχει να κάνει με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη είναι αν η Σούπερ Λίγκα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιήσει το γήπεδο από την στιγμή που δεν το είχε δηλώσει στην αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...