Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οριστικό! Στις 15 Μαϊου ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε πολύ καλό κλίμα, η νέα (και τελική) σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ. Η τελική απόφαση λέει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Μαϊου και οι δύο ομάδες θα πάρουν από 900 εισιτήρια και 50 προσκλήσεις.

Από την ΕΟΚ, παρόντες ήταν οι κύριοι Βασιλακόπουλος, Τσαγκρώνης και Βιτζηλαίος, από τον Ολυμπιακό οι κ.κ. Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος ενώ εκ μέρους του Παναθηναϊκού οι κ.κ. Στεφάνου, Γεωργαντής.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και όλοι συμφώνησαν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να γίνει ένας ήρεμος τελικός χωρίς αντεγκλήσεις και επεισόδια. Επίσης, στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε οι πόρτες του γηπέδου να ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και ενδελεχής σωματικός έλεγχος.

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Να σημειωθεί ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...