Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δεν προλαβαίνουν τον προημιτελικό με Τότεναμ Ρονάλντο και Μπενζεμά

Cristiano Ronaldo 2...Image by Jan S0L0 via Flickr
Cristiano Ronaldo
Έναν αρκετά δύσκολο γρίφο καλείται να λύσει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ποιος θα αντικαταστήσει στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης τους τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά στα κρίσιμα παιχνίδια με Σπόρτινγκ Χιχόν για την Primera Division και Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League
Οι γιατροί των «μερένγκες» ξεκαθάρισαν στον Πορτογάλο τεχνικό, πως και οι δυο άσοι του δεν πρόκειται να είναι έτοιμοι, νωρίτερα από το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 10 Απριλίου. Πριν, όμως, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η «βασίλισσα» έχει δυο άλλους σκοπέλους να ξεπεράσει στο δρόμο της. Αρχικά αυτόν της Χιχόν το Σάββατο και στη συνέχεια το πρώτο παιχνίδι με την Τότεναμ για τους «8» του Champions League.
Το ιατρικό δελτίο, πάντως, έκρυβε και μια ευχάριστη είδηση για τον «Special One». Την επιστροφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας ενός τραυματισμούς. Ο Αργεντινός φορ μαζί με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα κληθούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ στις δυο προαναφερθείσες αναμετρήσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...