Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ: 2-0 Έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό»

Με τέτοιες εμφανίσεις όπως στη ρεβάνς του 2-0 της Νορβηγίας κόντρα στη Βαλερένγκα, ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι είναι και φέτος ικανός να πάει μακριά στην Ευρώπη. Ο Δικέφαλος έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό» και στην Τούμπα, καθώς επικράτησε με 3-0, χάρη σε τέρματα των Βιεϊρίνια (44’), Αθανασιάδη (49’) και Φωτάκη (58’).

Ανετη και αυτήν τη φορά, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έδειξε ότι παρότι έπαιξε μόλις το δεύτερό της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πλέον, στον ΠΑΟΚ στρέφουν το βλέμμα τους στην κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται την Παρασκευή (05/08), αλλά και στο «μέτωπο» των υποψηφίων επενδυτών, οι οποίοι βρέθηκαν στην Τούμπα για το ματς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Βαλερένγκα μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Δικέφαλο και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς, όμως, να είναι ιδιαίτερα απειλητική προς την εστία του Κρέσιτς. Οι φωνές του Μπόλονι έπιασαν τόπο και μετά το πρώτο 15λεπτο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ισορρόπησαν πλήρως το ματς.

Η υπόθεση πρόκριση υπέρ του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε οριστικά ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να «χτυπάει» και στην Τούμπα. Με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς (1-0), όπως ακριβώς είχε κάνει και πριν από μία εβδομάδα στη Νορβηγία. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (49΄), ο Φωτάκης έδωσε «μισό γκολ» στον Αθανασιάδη, ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος (Φωτάκης), χρίστηκε σκόρερ, εννέα λεπτά αργότερα, όταν πήρε το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Χίρσφεντ στο μπάσιμο του Αθανασιάδη (προήλθε από δική του πάσα) και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε τυπικό χαρακτήρα, με τους Νορβηγούς να ψάχνουν απλώς το γκολ της τιμής. Τελικά αυτό δεν ήρθε ποτέ…

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Γκαρσία (79΄ Κοντρέρας), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιερίνια (69΄ Ρομπέρ), Ίβιτς (60΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Έτο, Αρίας.
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (Αντρεσεν): Χίρσφελντ, Νούρντβικ (46΄ Λι), Μούρι, Ντος Σάντος, Μπέρε, Ογκούντε (60΄ Χέσταντ), Κονέ, Φελά, Στράντμπεργκ, Ζάγιτς, Σινγκ.

Διαιτητής: Κρίστο Τόχβερ
Κίτρινες: Φελά
exedrasports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...