Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοδώρησε ξανά με τρία γκολ την Ντιφερτάνζ (3-0)

Ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο δεν «κάθισε» στο σκόρ πρόκρισης του πρώτου αγώνα αλλά φιλοδώρησε ξανά με τρία γκολ την Ντιφερτάνζ (3-0). Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί στην Ελλάδα να μην ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται αλλά στην Ευρώπη έχουν αφήσει τα διαπιστευτήριά τους, παραμένοντας για τέταρτο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι αήττητοι.

Τα γκολ για την ομάδα του Χάβι Γκράθια, που είχε δείξει και στο Λουξεμβούργο ποιος είναι το… αφεντικό των αναμετρήσεων, πέτυχαν οι Μαρτίν (30΄), Σέλεζι (57΄) και Σολάκης (83΄). Αντίθετα, οι περίπου 10.000 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, κυρίως για να διαμαρτυρηθούν, ενώ δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες και τα πανό κατά της ΕΠΟ και πολιτικών, ήταν πολύ πιο σημαντικό στοιχείο για το ματς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μέσα σ΄ αυτή τη βεβαρημένη ατμόσφαιρα, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν εξίσου «ανόρεχτοι» στον αγωνιστικό χώρο. Κατάφεραν, ωστόσο, να καθαρίσουν εύκολα το ματς, αφού η διαφορά δυναμικότητας από την ομάδα του Λουξεμβούργου ήταν δεδομένη και πασιφανής.

Στο 30΄ μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας της Ντιφερντάζ, ο Χουάν Μαρτίν από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα τρία γκολ στο φετινό Europa League. Στο 58΄ σε αντεπίθεση-σήμα κατατεθέν του Μάριο Μπρέσκα, ο Σλοβάκος γύρισε τη μπάλα στον Σέλεζι ο οποίος έγραψε το 2-0, ενώ είχε μεσολαβήσει δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Μπέτμερ στο 48΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83΄ ο Ηλίας Σολάκης, μετά από νέα αντεπίθεση με εμπνευστή τον Μπρέσκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Χάβι Γκράθια):
Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας (75΄ Ρόκκας), Ντολεζάι, Νταρμπιόν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ακόστα (46΄ Μπρέσκα), Μόνχε, Σκέμπρι (46΄ Σολάκης), Μαρτίν
ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ (Μορίς Σπιτονί): Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ελ Ραφίκ (77΄ Ριμπέιρο), Καρόν (85΄ Μέι), Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ (64΄ Φρανζόνι), Κίντσιγκερ

Διαιτητής: Αρμάν Αμιρκαγιάν (Αρμενία)

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...