Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Λάτσιο - Αρης (φιλικό): 2-0 - Μίλησε ο Σισέ

O ΣΙΣΕΣΤΑ.. ΠΡΑΣΙΝΑ ! LAST YEAR..
Ο ’Aρης στο πιο δυνατό φετινό φιλικό κινήθηκε... σε ρηχά νερά και έχασε 2-0 από την Λάτσιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ να βρίσκει δίχτυα, αλλά να χάνει και πέναλτι!

Το παιχνίδι έτσι και αλλιώς ήταν δύσκολογια τον ’ρη, μιας και απέναντι από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ. Οι «κίτρινοι» στάθηκαν καλά στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά πλήρωσαν τα λάθη τους χάνοντας με 2-0. Για ακόμα μία φορά πάντως φάνηκε το επιθετικό πρόβλημα μιας και οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που έκαναν, ειδικά στο ξεκίνημα, μένοντας στο μηδέν.

Ξεκίνησε με ρόμβο ο Τσιώλης

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο τεχνικός του ’ρη κατέβασε την ομάδα με 4-3-3 σε ρόμβο έχοντας τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βανγκέλι δεξιά τον Μίσελ αριστερά και τους Λαζαρίδη, Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας. Ο Φατί ήταν ο αμυντικός χάφ, με εσωτερικό αριστερά τον Τόχα και δεξιά τον Νέτο. Μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού ο Καπετάνος με τους Καστίγιο και Σολτάνι να είναι το επιθετικό δίδυμο. Στην συνέχεια το γύρισε σε 4-2-3-1 βάζοντας τον Τόχα μαζί με τον Φατί αμυντικούς μέσους.

Εξαιρετικό ξεκίνημα, κακή η συνέχεια

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο αποκτώντας τον έλεγχο με το καλημέρα. Μάλιστα μόλις στο 2' έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μπιζάρι έδιωξε την κεφαλιά του Φατί. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Καπετάνος δεν κατάφερε με μακρινό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τραγικά λάθη και προβάδισμα για Λάτσιο

Ο έλεγχος του ματς για τον ’ρη κράτησε μέχρι το πρώτο τέταρτο, καθώς από εκείνο το λεπτό τα ηνία ανέλαβε η Λάτσιο. Μάλιστα στο 18' έφτασε μια ανάσα από το 1-0, αλλά ο Σηφάκης νίκησε με πολύ ωραία προσπάθεια τον Ρόκι. Στο 21' ο ίδιος παίκτης αστόχησε από καλή θέση, αλλά ένα λεπτό αργότερα στην τρίτη του προσπάθεια ήταν πιο εύστοχος. Ο Μάουρι του γύρισε την μπάλα και μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0.

Μίλησε ο Σισέ

Στα πρώτα λεπτά ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του, κάτι που όμως έκανε με το καλύτερο τρόπο για την Λάτσιο και τον χειρότερο για τον ’ρη στο τελευταίο τέταρτο. Αρχικά στο 30' βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον Τσάνα που δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα όμως έγινε εκτελεστής. Ο Μάουρι εκτέλεσε το κόρνερ και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Χαμένο πέναλτι και μετά παύση

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός και λόγω κούρασης και λόγω αλλαγών έπεσε σε μεγάλο βαθμό. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν μέχρι το 75' το πέναλτι που κέρδισαν οι “Λατσιάλι” στο ξεκίνημα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 47' ο Βανγκέλι ανέτρεψε τον Ρόκι με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σισέ, στέλνοντας όμως την μπάλα ψηλά άουτ.

Ανέβηκε ο ’ρης και το πάλεψε

Στο τελευταίο τέταρτο ο ’ρης ανέλαβε και πάλι τα ηνία του ματς και προσπάθησε να μειώσει το σκορ. Με τους Φατί, Νέτο και Βανγκέλι έκανε κάποια σουτ, αλλά δεν απέιλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Λάτσιο (Εντουάρντο Ρέχα): Μπιζάρι, Ζάουρι, Ντιακιτέ, Ντίας, Γκαρίδο, Τσάνα, Λεντέσμα, Λούλιτς, Μάουρι, Ρόκι, Σισέ.

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Μίσελ (82' Σακάτα), Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας (53' Κοτσώνης), Βανγκέλι (82' Οικονομόπουλος), Τόχα (46' Πορτίγια), Φατί (82' Κανούλας), Νέτο (80' Κατίδης), Καπετάνος (46' Τσέζαρεκ), Καστίγιο (71' Παπαστεριανός), Σολτάνι (63' Αγτζίδης).
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...