Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Άρωμα Λατινικής Αμερικής στο Μαρκόπουλο

Νέα… βόμβα έσκασε στα Μεσόγεια καθώς μετά την διεθνή αθλήτρια με τα χρώματα της Βενεζουέλας Σοριάνα Πασέκο, και την παραμονή της Βραζιλιάνας διαγώνιας Μίλκα Ντα Σίλβα το... Μαρκόπουλο πρόσθεσε στο δυναμικό του και την Ντανιέλα Γκίνλτενμπεργκερ. Η ομάδα των Μεσογείων έκανε ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, αφού «έκλεισε» την βασική ακραία της Εθνικής Αργεντινής, που πέρσι αγωνίστηκε στην Α1 Αργεντινής με την φανέλα της Μπάνκο Νασιόν.

Η 28χρονη υποδοχέας, ύψους 1.78, αποτελεί μία από τις πρώτες σκόρερ της «αλμπισελέστε» και από την Παρασκευή αναμένεται να συμμετάσχει στο Grand Prix γυναικών, όπου η Αργεντινή προκρίθηκε μέσω του πρόσφατου Παναμερικανικού Κυπέλλου.

Η Ντανιέλα Γκίλντενμπεργκερ, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρόσφατα κορυφαία υποδοχέας του Παναμερικανικού πρωταθλήματος, χτυπάει στην επίθεση από τα 2.90 και κάνει μπλοκ στα 2.80.

Η Γκίλντενμπεργκερ αναμένεται στην χώρα μας στις 25 Αυγούστου, αφού θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την εθνική Αργεντινής και την ίδια περίοδο με την Σοριάνα Πατσέκο και την Μίλκα Ντα Σίλβα πρόκειται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδα του Μαρκόπουλου. Έτσι ο Γιώργος Λυκούδης θα έχει στην διάθεσή του ένα νεανικό και ελπιδοφόρο σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην νέα αγωνιστική περίοδο.
http://www.pixidanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...