Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακος: Αναβλήθηκε το φιλικό με Κατάνια

Η δράση του ηφαιστείου της Αίτνας στην Σικελία οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο φιλικού των πρωταθλητών κόντρα στην Κατάνια, αφού ματαιώθηκε η πτήση. Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή της πειραϊκής ομάδας.

Οι αλυσιδωτές εκρήξεις του ηφαιστείου της Αίτνας έμελλαν να οδηγήσουν στην ματαίωση του φιλικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Κατάνια.

Η δράση του εν λόγω ηφαιστείου και η σκόνη, που είχε δημιουργηθεί γύρω από την περιοχή του αεροδρομίου της πόλης της Σικελίας, δεν επέτρεψε στο αεροπλάνο να απογειωθεί από την Κατάνη, γεγονός το οποίο δεν επέτρεψε στην αποστολή του Θρύλου να ταξιδέψει με προορισμό την γειτονική χώρα για τις ανάγκες του αυριανού φιλικού

Έτσι, έπειτα από μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, που υπέστη η «ερυθρόλευκη» αποστολή, η οποία παρέμεινε και γιά παραπάνω από τρεισίμιση ώρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ ειδοποιήθηκε από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου των Σπάτων ότι η προγραμματισμένη πτήση, που είχε ήδη καθυστερήσει, ματαιώθηκε,.

Γεγονός το οποίο οδήγησε στην αναβολή του συγκεκριμένου φιλικού. Ενός τεστ, στο οποίο επρόκειτο να πραγματοποιήσει την «παρθενική» του συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Φραν Γέστε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 9 το πρωϊ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννιαν στις 13 Αυγούστου στις «Ζωσιμάδες», ενώ ακολουθεί αυτό με την Γαλατασαράι στις 17 του μηνός στο «Καραϊσκάκη».

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...