Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Στην Πολωνία έφτασε η Εθνική Έλλαδας

Σε πολωνικό έδαφος πατά από το απόγευμα η εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλυσε στην πρωτεύουσα της χώρας, Βαρσοβία, όπου θα παίξει τους δύο από τους τρεις αγώνες του στον Α΄ όμιλο της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012. Η αποστολή αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:35 και ύστερα από πτήση διάρκειας 2 ωρών και 15 λεπτών έφτασε στον προορισμό της.

Το κλίμα ήταν χαλαρό, οι διεθνείς είχαν καλή διάθεση, υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα στο αεροδρόμιο όπου έγιναν δέκτες της αγάπης του κόσμου, ενώ η δήλωση του Φερνάντο Σάντος πριν την αναχώρηση είναι ενδεικτική των ελληνικών προθέσεων ενόψει της συμμετοχής στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

«Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν κι αυτοί είναι που μου δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και πάλι τον ελληνικό λαό. Ξέρω ότι θα δείξουμε και θέληση και διάθεση. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όποια αντίπαλη ομάδα να μας κερδίσει. Κανένας δεν είναι πολύ καλύτερος από εμάς», είπε ο κ. Σάντος πριν την αναχώρηση της εθνικής, σε εκδήλωση της ΟΠΑΠ ΑΕ, που είναι από τις χορηγούς εταιρείες της ΕΠΟ.

Το απόγευμα των διεθνών είναι ελεύθερο, καθώς προπονήθηκαν το πρωί στην Ελλάδα. Αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 17:30 (ώρα Ελλάδας). Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, οι υπόλοιποι παράγοντες της Ομοσπονδίας και οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών αναμένονται στη Βαρσοβία την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...